Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijeli Kozluk je bez vode jer su vodovod unistili vlaski doseljenici po progonu civilizovanih Bosnjaka iz Kozluka
kako bre mogu da pale po ovoj vrucini
SLAŽEM SE POTPUNO SA TOBOM - NIKO DRUGI NEGO VLAŠKA POGAN
Fine rijeci goloruke i nevine srpske nejaci kojoj se stavlja na teret da su genocidan narod a oni to svakim danom potvrdjuju.
I sve ostale muslimanske.
Nadam se da je cijela izgorjela.
@BugojnoAut pa vise sam ja za nju dao nego vlada fbih ali nema sanse da se vratim na stalno jer nema zivota u Bugojnu a treba se od neceg i zivjeti.Ustvari sad mi je vise kao vikendica nego dom.a nije to vise ni Bugojno kakvo je prije bilo.
ti i takvi kao ti, kojima su obnovljene kuce i imaju gdje da se vrate po rs-u su direktni saucesnici u etnickom ciscenju! ye.bala te austrija i gladne oci..
a niko se sjeti vatrogasaca da pita zasto nemaju odg. pumpe i pokretne merdevine za ovakve pozare i zasto su vozila stara po 30 godina??? u p.m vise sa drzavom
ja svako ljeto kad se vratim iz Austrije na svojoj obnovljenoj kuci u Bugojnu , uvijek nadjem da nesto fali
Osim policije i vatrogasaca, na licu mjesta su se našli i radnici \"Elektrodistribucije\". Hvala za ovu vaznu informaciju!