Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da to nisu Mevlida pustili na odmor...
A možda se ovih 11 dogovaralo kako da smijene Dodu, pa im on poslao svog čovjeka da ih opameti.
Stvarno ne znam ko radi i kako radi na Klixu,i na objavljivanju clanaka,ako nista brate procitajte prvo tekst pa objavite,jer nema smisla.Ako cemo o nekoj kulturi izrazavanja i pravopisu,to vam bas i nije jaca strana.
Ovo nisu teroristicki napadi jel tako? A pucanje po Americkim jajarama u Ambasadi jest...znaci samo tamo su ljudi,ostali su kolateralna steta....
Kozarska cega ba?
ovaca
klix fuck off. bosanska dubica.
sve lokalne mange drzave treba poslat na antarktik,pa nek se tamo kurce
čuj kozarska hahahahah
ko će kome, ako neće svoj svome.
Konobar! Zadrži kusur.
jos jedan u nizu onih od ranije poznatih policiji... "riječ je o višestrukom povratniku u izvršenju krivičnih djela nasilničkog i imovinskog kriminaliteta"