Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce djeci od 9 godina instagram ? Sta radite vi roditelji jeste li normalni ? Neka je policija ufatila.ovog manijaka ali treba i roditelje djece i debelo ih kazniti. Ja sa 9 godina presto pelene nosat a ono instagram jma bajg.
vide od roditelja,zato budite primjer djeci i sami izbrisite razne profile
Pa nas narod skuplja i salje pare za Macu Diskreciju,ide na promociju knjige Olivere Cirkovic, divi se rijaliti dijabolicima, vjeruje u dojave na fb, misli da se na bingu moze obogatit, preko fb trqzi srodnu dusu. Ovo je tek pocetak
Ne branim ovog pedofila,ali sta djeca rade na instagramu i facebook-u.Roditelji su isto krivci .
"Policijski službenici Federalne uprave policije su dana jučer su" Početak članka mrak. Niti Nermin Padež iz Čajniča ga nebi bolje napisao.
Sa povečanjem broja raznih tzv. drustvenih mreža naglo je narastao i broj pedofila i sex predatora. Pa zamislite kakav je raj za njih internet. 0-24 h moze neometano gledati curice koje je iskvario taj isti internet i koje se naguzuju polugole. O tome su u doba bez interneta mogli samo maštati
idi sadi luk voko jedan
treba i roditelje hapsit 9 godina i to na instagramu
@Derpe nisu sve porodice 'sredjene'.Moras biti PROAKTIVAN u cuvanju svoje sa ISTIM zarom kao i cuvanje neke porodice pored sebe!SOLIDARNOST je kljuc OBA uspjeha!Ah, da....neko to mjesa sa KOMUNIZMOM i SOCIJALIZMOM...Ili si LAV ili si GAD!Nema trece!Svi za jednog jedan za sve!
Ovoga govneta treba odmah za muda jer će uvijek manijak čučati u njemu, ali djevojčice koje se slikaju i po internetu se dopisuju i već sa 13 godina pući usta i guzice u tangama na izvolite nisu ni one kako treba a roditelji mnogi veze nemaju sa internetom, vjerovatno misle da prate on line nastavu
Koje je ovo selo jel Dzajici
Klis
Damir Kovacevic, znao sam da je levat hebem mu pleme
To treba objesiti kod BBI
Koliko je udaljen od Konjica mogao je komotno biti i Sarajlija
Uspostavljao komunikaciju sa djevojcicama od 9 godina???? Da li je to moguce gdje su ta djeca u tim godinama vec na stranicama za upoznavanje ili Facebooku??? Roditelji nek vas sram bude, nije za svakoga da djecu pravi !!!!
Konjičanin? Čitao čovjek o 9-godišnjoj Ajši pa nastavio...
Evo da jednom napisem i ovo, cestitke policiji na brzo obavljenom hapsenju.
Osjecite mu ga dok ne bude kasno
Netreba, otpast će on sam 🤫