Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ocu rekao da mi kupi motor, on mi kaze nisam lud da ti kupim SMRT. Sad vidim da je bio u pravu.
PičvajzTotalni Nema to veze kako vozis, ja sam imao KLE500, vozao normalno, ali sam svaki dan imao incident jer nasi vozaci nemaju ni malo postovanja prema onome ko vozi na dva tocka. I jednog dana sjedem sam kuci i skontam sto mi ovo treba, lijepo na pik i motor dovidenja ;)
Nekako mi je sada ljepse sjesti u svog Sorenta, nego na motor ;) Imas pozz...
Picke internetske umjesto da zalite za mladim zivotom vi tu serete.
Amire, da ti Dragi Allah podari Dzenet, a tvojoj porodici sabur!!!
E evako posto vidim da svi lupate gluposti i niko nema pojma sta se desilo, a pojedincima cak nije ni zao sto je momak poginuo evo vam istina. Momak se zove Amir (Emsad) Dedukic 26g iz hadzica. Krenuo je s prijateljem u konjic na rucak da ga pocasti jer je bio primljen u policiju i trebao je danas da ode podpisati za posao. Pao je pri brzini od 70km/h kada je izgubio kontrolu nad motorom iz nepoznatih razloga. Motor je pao na njega i klizio do bankine gdje udario zadnjim dijelom glave i slomio vrat sto je bio uzrok smrti a kaciga mu je spala s glave od udara. Znaci bili su ocevici tu koji su licno rekli da nije brze vozio. A ja ga licno znam i njegovu cijelu porodicu, bio sam mu kod kuce i vjerujte da sam plakao kao dijete jer je momak samo 1g stariji od men. Vjerujte mi da nije bio brzac, momak je bi pristojan i jako posten ko god ga zna potvrdit ce da sam u pravu. Brate Amire zelim da ti dragi Allah podari vjecni dzenet i sacuva svih patni. A porodici Dedukic, prijateljim i ostaloj rodbini sabur i strpljenj.
Žao mi je čovjeka, vidio sam to, slučajno samnaišao tada, čovjek leži mrtav...nije lijepo za vidjeti, ali se mora nešto uraditi jer niko ne obraća pažnju na to što rade dok ne dođe do ovoga...
ovo je vrijeme paklenih vozača
Ne znam momka, mozda je i bio umjeren i sve to sto se prica. Sada govorim o onome sto sam danas svojim ocima vidio na relaciji Hadzici-Konjic. Pored mene je proslo na desetine motora u oba smjera preticuci na punoj, vozeci preko ogranicenja (ne deset, nego puno vise), da bih u Bradini naletio na jednog koji se na krivini zapucao u zid ispred. Drugog evo citam u crnoj hronici na istoj toj relaciji. Uzevsi sve u obzir sto sam danas vidio, to me nimalo ne iznenadjuje.
Momak je bio za primjer! Nevjerujem šta se dešava. Nek' ti dragi Allah podari lijepi Džennet!
Slažem 100%, i neznam šta svi nešto komentarišu a nemaju pojma.
Zna li neko ime i prezime momka??
Nije bilo do brzine.. Brzina kojom je vozio nije prelazila vise od 30km/h. Vise je bilo do sudbine.. :-( motociklista je udario vratom u zastitnu ogradu i ostao mrtav na
mjestu. Također, identitet muškarca nije poznat, ali se radilo o motociklisti iz Hadžića. U isto vrijeme dogodila se i saobraćajna nesreća na putu M-17 u mjestu Bradina u kojoj je također smrtno stradao motociklista. R.I.P.
Halo tokmaci debili jedni!Momak je extra bio i nije se trkao nego se vracao kuci i udari eto .Jer znam momka i nije voyio uopste brzo!Nek ti podari dragi Allah podari lijepi Dzennet.
Ko kod te poznavao, znao je da si bio momak za primjer. Umjeren u svemu... Ljudi, nemojte se grijesiti pisajuci o necemu sto ne znate.. Najlaske je suditi i negativne stvari pisati, nemojte dusu trovati negativnim komentarima. Nek ti dragi Bog podari lijepi dzennet a porodici sabur.
Ko je bio ovaj momak, hoce li neko reci ime i prezime?
R.I.P. :(
Haloo shupci, čojk je pogino a vi samo ispoljavate svoje frustracije. Ja ljudi i govana
malo brzina, malo na *ebeni pijesak naletis i ode u pm.. R.I.P.
@DriverRR Tacno tako pijesak ko vozi motor zna o cemu pricas
pijesak na cesti i pojedine budale s autima, koji glume da te ne vide ili ne znam ni ja sta hoce da izvedu na cesti... i ja vozim preko 15god na dva tocka, trenutno cbr1000rr, al se trudim da ne pravim gluposti.. pozz..
Ako nije isao 200 slab je :D
R.I.P
Koji glupi vozaci i ovo vise nije za zaljenje.