Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogo bi on opet upaliti
Pjana glava, klizava cesta , gume "prve klase" i lose auto... Sta za ocekivat?
jel i kod njih magla
kazu pravo sporo vozio..
posao me navede u konjic s vremena na vrijeme i kad sam nedavno vidio sta su uradili od ulica u zadnjih godinu dana...ovakvi udesi me ne iznenadjuju...al eto ako je njima taj nacelnik dobar i meni je...nek je samo nas...;)
Jesi li se zapitao zbog cega je to? To je zato sto mjenjaju cjelokupnu vodovodnu i kanalizacionu mrezu u gradu. Kanalizaciona mreza ce biti prikljucena na mehanicko ciscenje za koje su masine i objekat vec urađeni. Sve s ciljem ekoloske zastite Neretve da jednog dana ne bude obicna kanalizacija kao sto je npr. Miljacka. A na kraju ide novi asfalt preko toga.
Ustvari kad malo jos citam primjetim da krivite to ''sta su uradili od ulica'' za sudar, a on se desio u ulici na kojoj se nije kopalo jer je glavna magistrala M-17.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
goljf - konjic - sda - malo prije zore - bezbeli nevezani ...kakva jednadžba!
Stvarno glup komentar!
ko postavi stub nasred puta hahaha
Istrćao mu kandilaber pred auto!
ovo nije obicni golf ovo je golf 2
ovo nije golf 2 uopste, za tvoju informaciju golf 1
keno ti ti je isto njesra a ti me zbog coste izgleda popustiti neces
PRIKAŽI ODGOVORE (1)