Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Ovdje su stajali natpisi da je zabranjeno parkiranje i da se fasada obrušava, vidio sam to prije nekoliko dana!
Zadnja slika: svi parkirali na trotoaru, a invalid hoda posred ceste.
@insider, veze ti nemas, iskljuciva odgovornost je na vlasnicima stanova, ni na kom drugom, da sa moje vile otpadne komad i osteti nekoga, ko bi bio kriv? Amira Butmir? :D:D
Za fasade su odgovorni upraviTelji zgrada kojima saglasnost daje ministar SDA za stambenu politiku Čedomir Lukić Za rad sa upraviteljima zadužena je stručna saradnica Amira Butmir. Neka vlasnici traže odštetu od pobrojanih.
Raspad sistema !
Važno je da ona drotina drži ruku u džepu. Prava slika, nema šta..
Ovaj je dosadio i fasadi, pa otpada. Redakcijo otkrijte kako sam sebi naklika desetine pozitivnih dojama u minuti, da i mi ostali to radimo. Ili je ovo neko od vas pa šutite i ne reagujete.
Dobro u ovom slucaju da su auti bili na tretoaru , u suprotnom bi nekome glava stradala !!!
preseli se na selo, izbetoniraj njivu, i eto ti americkog parkinga. Stipu ti Sarajevo, nije grad za sviju
PAZI DA TI DRZAVA NE PADNE NA GLAVU! (novi natpis) :S
La Benevolencija- zlo zla, UPORNI RAZMISLITE
T:E:H:E:R:A:N
a sudom s obzirom da mi je stetu prouzrokovala poznata osoba upravitelj zgrade odnosno zajednickih dijelova zgrade tj fasada ...ja bi to druze tuzio :)
Parkinga treba. Samo komunjare su prije pravili neke zgrade bez parkinga kao da nam mene trebati auto. Evo kako izgleda parking u americi http://i43.tinypic.com/2a66yhf.jpg Al ima dosta SDP glupana koji misle da auto mozes parkirati na mjesecu a ne pored zgrade u kojem neki ljudi stanuju i putuju na posao ili zbog nekih drugih aktivnosti.
Ma jah. Nije tvoj nivo komunikacije. Tvoja komunikacija je da uguzeljas auto na trotoar da pjesak mora izlaziti na ulicu da ga zaobidje, sve dok ga jednom kakav TAMic ne pokupi. Ali boli tebe tvoja stvar sto ce neko nastradati zbog tvoje gluposti jer, boze moj, rodjena si u Sarajevu i imas prirodno pravo da dr..as po gradu koliko i kako hoces. Najdrazi su mi ovi sto iza svoje gradske kvazi-moralnosti i kvazi-slifa kriju svoj sovinizam prema svemu sto nije urbano iako ni sami nemaju pojma kako da zive u gradu niti sa pravilima kojim grad funkcionise. Jos ste lijecnica je li, pa je li vozite hitnu pomoc pa imate pravo da parkirate gdje hocete. Pokondirena tikva.
ŠTA RADE FIRME KOJE ODRŽAVAJU ZGRADE I KOJE KONSTANTNO UZIMAJU PARE??? TUŽBA!!!