Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tacno kad naleti ovako jedna subota ne treba iz kuce izlaziti .... hiljadu udesa
Ljudi bio sam ovde, mislio sam mali sudar kad sam prisao .Nedo Bog nikome, koji me djavo navrati da pridjem.Rodjak je slikao, da vam se zeldac okrene.Golf nije isao brzo al na 10 metara direkt smotao u kamion,kako kaze zena koja je bila iza.Al one krikove prezivjelih.Ja sam pobjegao .Slike sam rekao odma obrisi, to ti ne treba.
Mjesto sa slike je mjestu nesreće malo bliže nego Olovo. Jest Vam jadna ta novinarska profesija. Pa mislim stvarno???
SRECA IMAM HELIKOPTER MUSAFA MI
Jedan od bitnijih razloga sto velike investitore i firme odbija BiH su lose divlje ceste zato ce uvijek izabrati Srbiju i Hrv
Joj jedva mi učita ovu fotku