Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokad ce djecu prevoziti poluraspadnuti autobusi iz 1960ih godina? Ministarstva i vlade imaju vozne parkove kakve nemaju Svicarska ni Njemacka, a djeca nosaju glavu u torbi. Jeb* vas ova drzava
@Nele1998 sve dok mi budemo sjedili i pisali po klixu umjesto da se dignemo na noge i prestanemo biti zombiji
Sta briga politicare,ne voze se njihova djeca u ovim krntijama,imaju oni licne vozace
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odgovara li iko izašta u ovoj državi? Sad je samo autobus izgorio, a šta da se nešto desilo djeci? Jesu li normalni oni koji puštaju takve stare autobuse da voze ikoga, a kamoli djecu?
sreca da su djeca ziva i zdrava...
Krajnje je vrijeme raspustiti na svim nivoima vlasti sve sto je nepotrebno, preusmjeriti silna sredstva koja se trose za njihov parazitski nacin bitisanja i onda ce se izmedju mase drugih stvari naci i sredstva i rjesenja da se maksumi ne vozaju busevima koji se "sjecaju" Titovog vakta....pa dokle vise?....k'o da smo najzabacenija pokrajina Indije.
napokon neke lijepe vjesti iz Zvornika, ja sam konto opet djeci ne daju da jezik uče ali evo djeca se u busevima vozaju
Nivo Africke drzave!!!!! Svaka cast politicari.
80% autobusa, sto medjugradski, sto loko (gradskih) su tehnicki neispravni, to svako zna...kad bi se otjerali na tehnicki, niko ne bi radio
I ono je prošlo tehnički? Pa ima razlog zašto se ide na tehnički. Čovječe životi su valjda bitniji od jeb..e zarade? Još dječiji životi - učenici. Ma dajte više ljudi, ne može ovo više ovako.
Kalesijski zvuci🎼
Snimali Ko to tamo peva u ovom autobusu, i tad bio star...