Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napisite da je vec lezao za ubistvo pa ga drzava pustila.
Ovog da pripremi bikove za koridu...
tacno, ubijo je covjeka koj ga je povuko kuci a on ko zadnji papak ubio ga nozem.
Cuj od ranije poznat policiji a na slobodi u posjedu oruzja, pfuj uhljebi neradnici!!
Svi od ranije poznati policiji.
Pošto je od ranije poznat policiji i tužiocima, znači li to da se oni i kriminalci intezivno druže i sarađuju ?
Mnogi politicari i uhljebi su vec odavno poznati i zakonu i policiji al sta je korist kad opet muzu i narod i drzavu do maksimuma!!
http://www.novihorizonti.ba/fikret-od-ranije-poznat-policiji-ubio-zeta-armina-ovo-je-njihova-zajednicka-fotografija/?fbclid=IwAR2-PYy58S8XJYf0xPk7-rs8MWoG1u4l-LN8fz0TDLESodncj3QtKOhMO4Y
@ultim vidi muse nafaci da nie normala
"on je od ranije poznat policiji i tužiocima" opis države i cijelog sistema u par riječi.
Nije vratio knjigu na vrijeme
Kako je to Shabanova murija rjesavala!.....nije moglo biti da bude od ranije poznat.....prvi put kada uradi nesto slicno on je automatski postajao nepoznat....i to nepoznat vise decenija....a cesto bi ostajao i trajno nepoznat jer se opirao hapsenju....tako pisalo u izvjestaju murije....i kapak.....a ovo govno ce se uhraniti u zatvoru, bildati u teretani, besplatno popraviti zube, imati bolje uslove lijecenja nego mi....ma fuj
@kleka ..i stoe "najbolje" od svega navedenog-on che opet izic da cepa drva mami
Fikret Rozajac lazao za ubistvo ubio covjeka nozem, vise puta ljude sjekao nozem, i sad opet noz u srce zabo momku. E poserem se na ovu državu,zakon i pravdu.
Dok se ne otarasimo ovih OD RANIJE POZNATIH,iz dana u dan ce biti sve gore. Pitamo se zasto je ovakvo stanje,odgovor lezi da vladajucoj politickoj eliti i vise nego odgovara ovo stanje u drzavi. Cvrsto vjerujem da cemo mi kao narod jednog dana naci snage u sebi da promjenimo ovo stanje u kojem zivimo.
@DVC16DVC16 ma kaki. ovde prezivahu letargicni,depresivni indiferentni,materijalni,asocijalni ipriglupi babuni
Uh, ja reko paradzemat. Bas se prepadoh.
Kad je bio Titin zatvor tad su osudjenici izlazili iz zatvora prevaspitani a dans je to drugacije..ja razumim ljudske slobode ali neki moraju razumiti da su oduzeli zivot nekom i da moraju snositi maksimalnu odgovornost i ljudsku i fizicku i materijalnu..
Kljucna fraza u svim clancima poput ovog “...Kako saznajemo, on je od ranije poznat policiji i tužiocima.” Samo znate konstatovati, a djelovati na osnovu ranije poznatih informacija to ce neko drugi.. Gdje pudlica nefic da nam da referat ko u osnovnoj skoli.. tesko nama sa vama
Podnaslov: "Dogodilo se ubistvo 27 godisnjeg inicijala"!
i nemoj samo da narusite prava ubice da se brani sutnjom...ebo vam on pleme
u ovoj drzavi su zasticeni samo ubice i politicari