Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
wolfsburg - fulham 0:1 dzeko, dzeko, dzeeekooooo i nista. kakva steta sto mu misimovic nezna dodati loptu .....
stoka bosanska brdsko planinska. nivo opste pa tako i saobracajne kulture je na turskom nivou. ne treba nista vise reci.
pa javi se ti brate budi portparol ko tri brani joj jes ne mogu ovih što radije šalju slike smeća nego da ga pokupe
@pa kaže se portparol
ima li u bosni i hercegovini poparol koji je bosnjak ili bosnjakinja, gdje god procias uvijek su potparoli u svim domacim i medjunarodnim organizacijama i institucijama su srbi, bosnjaci su nijemi?
joj ove Biljane, pa ima li ikad da ona ne radi, u 4 u ponoc neka bude neko sranje eto ti Biljane da nesto kaze. Biljanu za predsjednika :)
Ja i Dzeko zakasnili na sudar nekih 5 minuta :( .
heh da, a ja se slomih da skontam gdje je to noviji asfalt oko tarcina :D tek poslije vidjeh da je foto ilustracija :D
Ovo je slika iz Zenice