Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omera sam poznavao, dobar čovjek i borac bio. Žrtvovao svoj život da bi spasio tuđi. Malo je takvih
Nesto ne mogu da shvatim, pogotovo u ljetnom periodu kada su rijeke plitke, da se veliki broj kupaca utopi. Da li su losi plivaci ili su nase rijeke toliko opasne? Odrastao sam na rijekama, kupao se od svoje 4-5 godine, kasnije kao malo stariji spustao se niz velike brzake, ronio po velikim dubinama, zaranjao ispod stijena i nikada me nije bilo strah toga. Sada kada ove stvari cujem, tacno me strah zbog djece, kako moje, tako i sve druge. Ne znam sta se ovo desava!?
rahmet im dušama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim kad se maloljetna osoba utopi a klix uključi komentare pa da je brat i sin osame vin ladena nema SMISLA
@sabane E to stoji
Banujmo klix
Ovaj klix postao sprdnja od portala. U tekstu u kojem pise da su izgubljena dva zivota pise i da je to brat i sin od covjeka koji je osudjivan. Jesu li ova dva zivota manje vrijedna ako su to brat i sin od Bilala Bosnica? Jeli đubre novinarsko, nepismeno. A kad pisete o Covicu ne napisete sta je on bio u ratu i sta je radio.
Koliko idiota sto udaraju minuse raji na komentare bolesnici na ovako bolnom danu
El-Fatiha Zar ste morali uz ovako bolnu vjest da jos pisete i dodajete clanak ciji je din i brat nastradao sram te bilo kixs banuj me bas me briga
Šta je amidža???
Jučer one dvije sestre... danas njih dvojica. Rahmet vam duši svima. Mene je rasplakalo.
Za sve one koji ne znaju, porodica Bosnić poklonila je Bosni velikog sina, šehida, Adila Bosnića, koji je junački poginuo u odbrani zauzetih položaja na Vozućoj. Omer i još jedan njegov brat bili su također pripadnici Armije BiH, a Omer je i teško ranjen u borbama na Vozući.
"Omer Bosnić je bio veliki patriota, kada su ljudi u ratu bježali iz Bosne u Europu,on je iz Europe dosao da brani Bosnu. Što se tiče njegove ideologije,totalno se razlikovao od svog brata Bilala."
Kad pojedini "tajkuni" otvaraju pumpe i poslovne prostor, koje kakve izoperisane nakaze ili iskomplesirani glumac ili pijevac plate clanak obavezno nadoplate da se iskljuce komentari.. Pitanje Klixu, koliko kosta da saberemo novca da se isklju e komentari jer je to ipak ne ije dijete i brat, otac, sin.. Sramite se..
Tragedija....
Smece portal....
Otkljucali su.komentare namjerno jer je Bilalov porodica u pitanju,a i taj Bilal kakav god bio je posteniji od vecine politicara
Neki tragicni dogadjaji za klixovce nisu tragini pa puste komentare!
Ne do Bog nikome, al' ako se ikad nadjete u situaciji da trebate spasiti nekoga ko se tusi, najbolje je u takvim situacijama da unesrecenog udarite u glavu (nos, brada), jer isti ne moze da se kontrolise pa samim tim i vas potusiva, il' da mu pridjete s ledja, i da ga obuhvatite za vrat... Nek' im je vjecni rahmet, a porodici sabur 🕊
Ima li išta dobro ovih dana? Tuga golema.