{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Kod osumnjičenog za ubistvo u Loparama pronađen arsenal oružja

S
SRNA
24.5.2018. u 12:42
103
38
Kod osumnjičenog za ubistvo u Loparama pronađen arsenal oružja
103
Kod osumnjičenog za ubistvo u Loparama pronađen arsenal oružja
Kod osumnjičenog za ubistvo u Loparama čiji su inicijali Đ.B. (27) policija je pronašla veću količinu oružja, municije i minsko-eksplozivnih sredstava, koji su danas prikazani na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi (PU) Bijeljina.
Načelnik PU Žarko Ćosić pohvalio je saradnju sa policijom Brčko distrikta u ovom slučaju ubistva koje je rasvijetljeno u roku od 24 časa.

On je podsjetio da je policiji u četvrtak, 17. maja, prijavljeno da se osoba L.S. (24) dva dana ranije u 22:00 sata udaljilo od kuće u naselju Jablanica u Loparama, a da je u petak, 18. maja, uhapšen Đ.B. iz istog mjesta koji je priznao ubistvo izvršeno u porodičnoj kući 15. maja i uklanjanje tijela u napušteni objekat, gdje je i pronađeno.

Predstavljajući rezultate rada policije u aprilu, Ćosić je rekao da je stanje bezbjednosti zadovoljavajuće i da su evidentirana 93 krivična djela, među kojima 81 djelo u oblasti opšteg kriminaliteta, četiri slučaja zloupotrebe droge, četiri privrednog kriminala i dva krivična djela protiv bezbjednosti saobraćaja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: