Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedini visočanin koji se ne bavi suhim mesom i sudžukama
Nikada se nisam ovim speedom udarao, valja li?
zavisi od kvaliteta. vjeruj mi, osvjezi te ko coca cola poslije bajramskog rucka.
bio je raja lik, nije zakido i nikad nije bilo problema s njim. izdrzi murga ❤❤
najebo je ko crni....ima da osjeti kisu kada bude isla iz Madjarske :)))
vidi se bas da je neki dilercina...cuva gudru u frizideru pravi profi
U Visoko mora SIPA I FUPA da angazuju svoje istrazitelje jer je postao oaza za proizvodnju, preprodaju i stavljanje u promet opojnih droga. Pod hitno racije u Visokom izvrsite
Almy Zenica???? https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/crna-hronika/detalji-zapljene-82-kilograma-heroina-u-zenici-droga-vrijedna-12-milona-km-stigla-kamionom-iz-bugarske
Odale ga original Nike
Treba uvest smrtnu kaznu za narkomane i dilere. Zamisli obrisali mi narkomančići s klixa koment... cccc
i za lopovluk SDA/SBB/HDZ i njima smrtnu kaznu :) Ako ti prodje ovo drugo onda neces imati potrebe da "uvodis smrtnu za dilere i narkice" ;)
Vid usisivaca fiksni.. ne mrda odatle ako mu se prospe odma usisavaj da ko ne vidi 😂 i u mene je fiksan pored peci
gledaj eksera 😍😍😍😍
Hajde zovi me nocas u tri, insomnia donesi speed da se s tobom ja izdobijam..
Ko god dila drogu posjeduje i oružje (vjerovatno za "humane" ciljeve), to se iz svakog ovakvog izvještaja može vidjet, dakle, treba biti i te kako zabrinut koja struktura je naoružana danas.
jel te muka natjera ili da ispadnes faca podes da radis sa drogom da se zaradi i sl. ali koji moras biti retardirani idiot da u stanu, kuci ili gdje vec zivis drzis 2,5 kg droge...ovog treba u zatvor ko prvo sto je glup ko tuka (ne atleticar)
Od kad su se papci turbo folkeri i satro vjernici poceli drogirati sve je otislo u racku......
Kupujmo domaće
Naso u piramidi ostalo od Ramzesa jos:)