Istraga o terorističkom napadu
0
Kod maloljetnika iz Bugojna pronađen arsenal oružja
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvini zašto negativan komentar - dati maloljetniku oružije za masovno uništenje - još mu i reći ma nije to ništa - to i da ti eksplodira u ruci ništa ti ne bi bilo..... dva komada EDK – električne detonatorske kapisle, osigurače za ručnu bombu, kolut vojne žice, dijelove za aktiviranje mine, trotilski metak, te još detonatorskih kapisli. fali mu još i 3 kg vitezita i može snimati Bitku za Neretvu ? Zašto negativne ocjene ?
To je minimum sto bi svaki bosanac trebao da drzi u svom podrumu. Samo naoruzan narod je slobodan narod. DEMOKRATIJA = dva vuka i jagnje glasaju sta ce za veceru. SLOBODA = dva vuka i naoruzano jagnje glasaju sta ce za veceru.
chelin zucho ???
@banjaluka: ko sto kazu nekome je rat bio brat, da nije bilo rata ti vjerovatno ne bi sjaho u grad, jadna nam je banjaluka s takvim hajvanima.
ne k.a.k.i
Koji ste vi baliye bolestan narod....hvala Bogu da smo se rijesili vas...jer mi sa pederacijom (dzamahirijom bosnjakistan 24%)nemamo nista... ..NEZAVISNA REPUBLIKA SRPSKA I HERCEG BOSNA PITANJE MJESECA POSTALO....
ja ovih bugojanaca...
Counter-Terrorist Wins!!!
jo lafa maloljetnika sa 16 godina a zivi sam. ne kontam zar nije to pronadjeno u kuci u kojoj on zivi s roditeljima?
Ma dajte ljudi.... sta vam je, otac nakon rata sakrio oruzje,... Oni su sitni klosarcici....Dont be funny.. ;) P.S. Jel to iz Kule, ne moze valjati... :)
Jakog arsenala. pihh
sta je s ovom omladinom i djecom iz bogojna.
Da je to ostalo od oca ili stoji nek se nađe i slično - ni sipa ni murija nikada saznali ne bi.... Nego je u pitanju 1000 drugih stvari....
NEK MU SE NADJE, ZLU NETREBALO
Ovakvi sa znanjem o upotrebi i namjerom za upotrebu su 1000 puta opasniji od najopasnijih reketeša, iznuđivača i slično i sa njima se nije kačiti....