Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"a kako se saznaje, kamion je sletio iz za sada nepoznatih razloga." Saznali smo da ništa ne znamo.
Hajd sto nemamo helikoptere,ali kamione dizalice da cekamo iz Slovenije? Uzas! Nije ni Federacija nista bolja.Kad samo pogledas nase puteve,opremu,lokomotive i infrastrukturu,vidi se koliko tonemo.
Imaju Srbi dizalicu vjerovatno kamion radi za slovensku firmu ima uplatito njihovo osiguranje i vucnu sluzbu kao i svaki nas cojk koji ima njihove table
Welcome to RS 😅😅😅😅
Ma hajd, svakako su bili za otpada.
Kasko radi, neJma brige.
hmmmmm
Kamion sletio iz ne poznati razloga a vide ceste kao da su 90-te.
Ja znam tu cestu. Tu se ne moze proci a da se ne sleti u kanal.
Jadan covjek ima da ga tuze moze vrlo lako i bez kuce ostati ko jos ima para da plati stetu 5-9 automobila plus kamion
Kako si samo paglu jel ti stvarno vjerujes da vozac mora nadoknaditi stetu. Dogodila se citaj SABRACAJNA NESRECA i vozac nece snositi nikakve troskove, vozila su osigurana.
Gledaj ti kod nas ovih puteva samo i šiblja pored puta, vrećica čipsa, pakovanja prehrambenih proizvoda i kurtona... Mislim, da se razumijemo, ovdje prevashodno akcenat stavljam na neurednost našu. Puteva loših i oštećenih ima i u EU, u Njemačkoj itd. Uglavnom su to putevi koji povezuju manja mjesta i sela.
Jel bilo sramota iz Federacije dizalicu iznakmiti ??
Haman je blize iz slovenije srbac je zabacen
ovo ce slovenci naplatiti da je se mogao kupiti novi kamion
Drzava da nema dizelicu malo specijalizovanu e moji ljudi jada i cemera i bijede
Ja bijede dizalica se iz slovenije mora dovozit to mile legendo srozaj ih sve nisu bolje ni zaslužili ti GENOCIDAŠI