Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tragedija i ja bih molila klixovce da ukinu komentare na ovako uzasne tragedije.
stvarno zalosno, dijete tek pocelo zivjeti. sabur roditeljima
od cega je umrla, nema mi logike da tako mlada iznenada umre, sta je tacan uzrok?
vjerovatno od pretjerane fizicke aktivnosti na casu.Ako su imali cas atletike i ako je puno trcala i forsirala se a nije pila vodu onda je vrlo moguce da padnes u nesvjest pa cak i da umres.
Srčani.
Ili mozdani....aneurizma...takvih slucajeva nazalost uvijek ima :(
nema nista lose u tome sto se ovakvi clanci mogu komentarisati, suosjecati sa porodicama i izraziti saucesce. ne mogu da vjerujem da i postoje retardi da se sprdaju s ovakvim i slicnim temama.
sto onda komentarisete vi koji zelite da se ne komentarisu ovakve teme?
profesora tjelesnog ilitiga fizickog na informativni razgovor u policiju, nije kardiolog al si profesor jeebenog tjelesnog i zdravstvenog odgoja. valjda trebas prepoznat i vidjet i skontat da dijete nije dobro
A šta misliš koliko je to uvertira trajala? Ljudi padaju u nesvijest u trenutku ili nakon par sekundi. Nije joj satima bilo loše pa da je neko zakazao u procesu.
pozlit i past u nesvijest su dvije totalno razlicite stvari. upravu si za padanje u nesvijest ali djevojci je pozlilo. pozlije ti kad si odredjen period izlozen necemu sto ne podnosis u ovom slucaju pretpostavljam da je bilo:'' ne istrcis li toliko i toliko, nema petice''
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
:(
Pa sto volite da su otvoreni komentari samo se pitam. Sabur roditeljima