{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Klix.ba na mjestu nesreće: Autobus i dalje prevrnut, nema životno ugroženih

25.2.2015. u 00:13
12
53
Klix.ba na mjestu nesreće: Autobus i dalje prevrnut, nema životno ugroženih
12
Autobus koji se večeras prevrnuo na autoputu Banja Luka - Bosanska Gradiška i dalje stoji prevrnut nekoliko stotitna metara od prijedorske petlje.
Policija je na terenu, ali još uvijek se ne zna tačan razlog prevrtanja autobusa, koji je u vlasništvu kompanije "Pavlović turs". Autobus još uvijek nije uspravljen, iako je bilo nekoliko pokušaja.

U službi Hitne pomoći u Laktašima, gdje su prevezeni putnici prevrnutog autobusa, kažu da su svi primljeni pacijenti pušteni kući i da ni kod koga nisu dijagnosticirane povrede opasne po život.

"Sve povrede su lakše prirode, a riječ je prije svega o ogrebotinama, iščašenim zglobovima i lakšim prelomima. Svi pacijenti su pušteni kući", rekli su za Klix.ba u laktaškoj Hitnoj pomoći.

Do mjesta nesreće je veoma teško doći, jer je policija zatvorila oba pravca. I dok je iz pravca Banje Luke nemoguće doći do mjesta nesreće, traka iz Laktaša je otvorena, ali uz strogi policijski nadzor.

Policija RS nam je u nekoliko navrata rekla da je mjesto nesreće zatvoreno za novinare po nalogu okružnog tužioca, ali smo ipak uspjeli doći do nekoliko fotografija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li izaći na oktobarske izbore?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: