Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekada su djeca od strane svojih roditelja bila kažnjavanja radi loših ocjena i lošeg vladanja, a sada bivaju kažnjavanji nastavnici koji ocjenjuju njihovo neznanje. Strašno!
nekad su profesori pili i mlatili djecu, a sad im se to vraća.. moderna vremena ahihihihii.
roditelji se strasno zaprepaste, kada im nastavnici kazu kako im se djeca ponasaju, "pa to nije moje djete"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a esed radeljas profesora kovertom udari...i posta magistar ekonomije...a portir bio...
@dramerxx. nicija nije do zore...pa ni tim "pametnim"...
Nije bio portir, nego "šef portira". 😂
Hrvati su rijetko glup narod.
de se ti saberi malo
poznajem dotičnoga gospodina ako se uopće može nazvati ovaka osoba gospodinom.da je ovo imali normalna država ovoga konja treba oderati financijski i u zatvor poslat,a ove policajce koji su bili na licu mjesta momentalno otpustiti sa posla,pa sta oni sebi dozvole da ih ovaj konj ovako vrijedza o ponižava ja vise ne bih obukao ovu odoru,a i ovom tužiocu što je dotičnoga konja pustio na slobodu bih poslao na biro,pa dokle više da trpimo kljusine.
Profesorica kojeg predmeta? Za neke predmete može imati olakotnu okolnost:)
"Nezvanicno saznajemo da se radi o Marinku Sunjicu, ocu nekog od ucenika." Cuj to, "ocu nekog od ucenika". Mozda je covjek dosao da utvrdi kojem je uceniku otac? Garant je zgrabio profesoricu za kosu, malo je protresao da joj osvjezi pamcenje, potkrijepio argument bacanjem na pod, a onda je prijekornim glasom upitao: "Djes' ti bila 93-ce, pickat materna?!" Mali je inace zlatan, zasigurno pjeva u skolskom horu, clan likovne sekcije, pomaze staricama preko ulice.
Ovo je mnogo strasnije od onog sto je ucinio Kaplan. Kaplana ce goniti sudski a ovom nece nista, on je branitelj i jos komandant. Nepismena seljacina obara na pod pismenu zenu. Uzas!
Gdje baš Kaplana kao primjer, tog lopova koji je olakšao državu za nekoliko stotina hiljada, kabadahiu koji divlja po magistrali i parkiranje na mjesta označena za invalide, ministra kulture u čijem mandatu je zatvoreno najviše kulturnih institucija, teško ko može nadmašiti.
ja sam ta profesorica. nije u pitanju jedinica nego konstantne provokacije profesora i učenika te škole. ja to dijete štitium već tri godine jer mi je to očev ''prijatelj''. i znaju oni to sve. ako sam kriva, nek mi bog sudi, a gospodfin mi je prijetio smrću. meni i mojoj obitelji. hvala prijatelju marinko
Nisi sigurno profesorica BHS jezika i književnosti 😂
Profesorice, nema potrebe da se ikome pravdaš, naročito ne ovdje na Klixu gdje argumenti ne vrijede. Vi najbolje znate šta je bilo i borite se da pravda bude zadovoljena.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo ne kontam kako se uopste u okrug skole moze pustiti neko u takvom stanju. ..?
...sindrom "komandanta"...
Cuj 52 godine ima a jos ide u srednju skolu i to pijan 😂
Kriva mu profesorica što nije završio fakultet,a nema para da kupi ovaj šumski.
"Razlozi napada još uvijek nisu utvrđeni." Pa jel ovo poenta?
hoće učiteljica davat keca dječici ahihihihhi
@KvaternikEugen1861 Jah, sram je bilo, radi posao.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Vjerovatno se je tako u ratu izivljavao nad bosnjackim stanovnistvom u tom dijelu nase zemlje.Kakav god da je razlog,to nisi smjeo uraditi.Smece jedno!
ah ti bošnjaci..
Kad kaplan mlati ok je.kad ovaj cupa za kosu ustasa. Mamicu vam vasu. Da se razumijemo oba su idiota i trreba ih kazniti