Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šuvalija od ranije poznat policiji Kantona Sarajevo kao počinilac krivičnih djela podmetanja eksploziva pa sta radi na slobodi onda???????????????
bez bejzbol palice se nemože postaviti eksploziv.
ja licno znam Kenana nije vehabija normalan je covjek a ovo moze bit da mu je neko podmetnuo ili da su mu podvalili drogu jer ga ja licno znam bio je normalan a sta mu se desilo u zadnje vrijeme stvarno neznam ali zelim mu sve najbolje nadam se da ce bit sve ok i da mu je ovo neko podvalio jer se meni cinio fin valjda mi nece u ocima pasti ako je ovo istina razocaro me je
to je samo početak Dodo ima jaku obavještajnu u Federaciji samo gledajte šta se zbiva projekat tusmo i mi
Vjerovatno su \"islamski teroristi\" upucali: Kneževića, Čehu, Markovića, Mačara, Govedaricu, Todoroviće,....rokaju se međusobno, a nestalo \"stručnog\" kadra u \"gradu\" sa najvećim parkovima na svijetu. @EU a ko je došao iz Azije, veliko je pitanje, genetika je čudo.
crtao grafite po autobuskoj, ostalo bilo vec na stanici i ceko, 3 4 sata covjek i taman krenuo u policiju da preda, kad patrola. to je to.
I ovo je razlog za korak dalje RS. Ovi koji opravdavaju ovakve dogadjaje, najvise stete samoj BIH.
Dalje islamski teroristi sa mojih Pala, ovo bi bio strasan dan da je ovaj bolesnik tu svoju bolesnu namjeru ostvatio.
bezvizni rezim za Kenana! Ma vraticete se vi svi u Aziju odakle ste i dosli...
Znači Počelo je
de nek neko pocne sa ukidanjem RS. momak stijo samo dati razlog za to..
A falilo mu je tako malo! Trebao je biti oprezniji!
Uhapšen , osumnjičen pa pušten !!E stvarno je šteta što mu se ovo sa vladom nije povelo kad su idioti donijeli ovakve zakone......užas!!!
ee kud u ratu ne znadosmo da se servi ovoliko plase spreja i bejzbol palice nego...meni ovdje nesto puno smrdi...kolika budala moras biti pa ici sa automatskom puskom i bejzbol palicom u sred Pala i to lafo da postavis eksplozivnu napravu, bas mi tesko povjerovati...ali ako servi kazu ja vjerujem da je tako...oni inace nikad nece slagat XD
sta će mu puška, šta je planirao sa njom... neznam zašto takve ljude puštaju posle na slobodu. pitanje je ko će takvima biti meta.
sad ce servi ponovo govoriti evropi kako ih spasav od\" islama i terorista\" samo sto servi nikako da svate da kasne jer bo to vrijeme i trikovi pripadaju milosu, slabo ga kopiraju
pocelo je pocelo