Izgorjele dvije fabrike
0
Katastrofalan požar zahvatio Čitluk
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cemu se vi radujete... posla ni za lijeka, a njima drago sto fabrike gore. Naopaki kakvi ste, da vam nije stranaca, ne bi ni drzavu imali. Pohvatali bi se za vratove da vas ostave same. Samo znajte da je mrznja karcinom duse...pa bujrum!
@HV MOSTAR Nikad niste nikom plaćali porez,to je bar jasno ko dan...još od vremena,puče puška s pećine,nema begu trećine...eto tako,a i u HR ste vi taj porez,čisto na sociali...pa ja.
BOLJE I DA GORI NEGO VAMA POREZ PLAČATI.....
ovo su muslimani podmetnuli - provjereno !!!!
@micimaci Ti da govoriš o ljudima koji imaju porodice...ti isti,naše su očeve spakovali u lijeto 93 u limene hangare od Stoca do Mostara,a nas poslali u,kako rekoše kod A L I J E u D Ž ama hiriju,niko nas ništa nije pito,još nas do gola skidali,i ruske zlatnine i maraka nakupili...a ti mi jutros pričaš o ljudima koji imaju porodice...
Sada Bosnjac i Hrvati trebaju pokazati solidarnost i pokrenuti pomoc za Citluk. Kakav je da je ipak je u Federaciji. Neka se ne raduju dusmani iz RS-a. @2012 ono je bio odgovor Mitru iz Sekovica na njegove zlurade komentare o tome ko radi a ko ne radi.
\"Ovo je najgora katastrofa koja je od ratnih događanja pogodila općinu Čitluk\",a najgora katastrofa u ratu bijese kad im je nestalo robe za sverc sa muslimanima!
Sram vas bilo,vi koji se radujete tuđoj muci!!!!!!!!pa tu rade ljudi koji imaju porodice i žive od toga.kakve veze ima koje je nacionalnosti ko u ovoj priči?Bože sačivaj ,pa i vama se sutra može desiti da nešto slično.Stvarno ste bolesni..
DUHANSKA ULICA. A VEHABIJE NE PUŠE. KO JE PODMETNUO?
O kakvim multietničarima je riječ? Jel to o onim dobrim,naivnim ljudima,štovijerovaše komšijama i kumovima...što jih na jamu odvedoše?O kavom je veselju nad tuđom nesrećom riječ? Dok god se budete rugali žrtvama poput Ahmića,Srebrenice,pravili viceve od toga,stanje se neće promijenit.Meni,pa nisam neki matematičar,nije isto desetine hiljada i par desetaka.A ako je ko likovo nad tuđom nesrećom,i stvarao nakaradne stereotipove o narodu koji su pošli da unište,onda je to S-H faktor.I viječito priča o 24%...koja nigdje uporišta nigdje nema,sem na komadu papira,koji može izgorit baš ko i ovo u Čitluku...
@ Mitru i ostalim neupućenim Nikakvi mi nismo neradnici,nit se smijemo tuđoj nesreći...ti isti su svaki naš vinograd i voćnjak od 93 na 94 uredno sasijekli i naložili za ogrijev,sve tvornice ispraznili....A sebi su od pljačke one crkavice namirili koliko jim je trebalo.E zato mislimo da ima Boga,pa da je kolik mrav....Mitre!
J.E.B.E.M vam mater nacionalisticku, nikad nama nece biti bolje dok je ovakvih budala
Kada vidim ove komentare što daju moji i vaši, ni sekunde ne požalim što sam otišao iz te vukojebine od države.
@Mitar RS naravno da mrzimo radit mi smo potomci trgovaca , aga i begova ---- a sad zvekane natrag na posao prosla ti je pauza od tvojih 5 minuta.
U zemlji sa malo fabrika/tvornica i puno nezaposlenih, ima i takvih koji se raduju kada pozar proguta pogone i skladista?! Bolesno....