Premlaćen u centru Banjaluke
0
Kardiolog Neno Dobrijević stabilan
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma oni vole samo nadri doktore sto mokracu srchu.
Klasicno za pripadnike manje integligentnijeg naroda iz manjeg entiteta BiH, jos doktora da napadnu..... cccc
ne kenjajte
A bosnje sve gospodin do gospodina, svaki dan ih možemo gledati na tvu kako gospodski pale zgradu vlade, demoliraju stadione, bodu se u tramvajima...
srbin do srbina sve ubice!!! divljaci...jako civilizaovan stepen...nema sta prije par nedjelja jedan c,etnik novinar je napao bio novinara FTV-e i prijetio mu da ce ga zaklat, politicar srbi u bihacu pucaju pistoljem jedan na drugog, itd...primitivni srpski seljaci koji dodju do skole ali nazalost primitizam upravlja srbijom i srbima!
garant mudzahedini ili talibani, nebi srbin srbina napao
U istocnom Timoru opet problemi, morace ih nato bombardovati da se umire !
Neni sigurno nisu nepoznate. Zna Neno što je dobio maru...
Ova bolnica se zove \"Paprikovac\" a ne klinicki centar !