Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar je i ovaj vozac opet imao kosilicu zakacenu na prednju karamboku ? Novinarska poslije ratna stalna rijec koja se koristi kod saobracajnih nesreca.... SHA IMA BA LJAKSE BEZ PRAKSE
Cuj pokosio !?!, pa radi se o ljudima ipak...
\"udarilo i oborilo na kolovoz pješaka\" \" liječnička pomoć\" \"zadržani su na posmatranju\" \"uviđajna ekipa MUP-a Kantona Sarajevo\" Nisam odavno procitao gluplje napisan clanak, prem da je to vec postala teska tradicija uposlenika SA-X redakcije ! Kao prvo medicinski je nepravilno reci posmatranju, vec se kaze na opservaciji, osoba kada je u bolnici ona se ne posmatra, osim ako je u pitanju psihijatrija i kao drugo pravilno je reci ljekarna pomoc a ne ljecnicka..
Ja s bisilom uvijek prolazim taj dio puta, uvijek neka budala misli da je jače i brže od auta (ne mora biti golf II)
Ebo vas pas nepismeni, ko je pomenuo golfove???
A sta rade pjesaci na magistralnom putu?
ahhahahahaaaaaaa, pojedinima bi trebalo zabraniti pristup SA-Xu, niko nije spomenuo da je Golf II (i ako se slazem da su najbezobrazni vozaci golf-ova) bio ukljucen u saobracajnu nesrecu !!!!! Procitajte tekst prije komentara.
Gdje se samo ovdje spominje golf 2, stoko jedna sirova
@ sancho Aferim...potpisujem! Bas pratim zadnji period sve 20 i kusur godina stara auta i uvjek poginuo neko iz tih starih auta!Simptomaticno... Sto li?
malo falilo da ih i ja pokosim, ovaj jedan u crvenoj trenerci stalno je trckarao po cesti, neko dokazivanje? nadajmo se brzom oporavku
dva su loša ubila miloša!
u Bih 50% nesreca sudjeluje golf2... zabranite voznju ove kante
Samo tako, brzo vozitie sa vasim super, extra, brzim golfovima seljacka stoko!
Baš vas ide u ovim mubarek danima :)