Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, čuvajte se, jedan život imamo! - internacionalac Torbicom ga Fuade! - Zaim B.
@REPUBLIKA SRPSKA 992 ti si dijete nekoo.....
Sto ga je jaran smot'o
Sad ono kamion pocne pomalo dimit, vatra i puffff. Kao u GTA hahaahhahaha
Najgore je sto ce taj decko morat pola zivot placat stetu na kamionu, Svojom ili tudom krivicom, Jer mu je gazda HADZIJA
poruka za politicare koji mogu nesto uciniti, a ne cine nista, da se poboljasa sigurnost u saobracaju: pripazite da sljedeca zrtva ne budete bas VI! dakle, pomirili smo se s cinjenicom da su saobracajne nesrece sasvim normalna i uobicajena stvar, a nije. jedino rjesenje su drasticne kazne za sve one koji naprave prekrsaje u saobracaju. kad papcinu koja vozi fapcinu (i ostale golfove) udaris po dzepu, sljedeci put ce razmisliti kako ce voziti. pa majku mu, zar je toliko tesko realizirati ovako jednu jednostavnu stvar?! i dokle cemo dozvoljavati da nam gradjani svakodnevno ginu na cestama?!!
Dosta ljudi strada iz Nemile na ovoj magistrali da bi samo neku glupost obavili u Zenici, izvadili rodni list i sl. Nemilu za opcinu
diVi dobrije Škoda u ZDK a kod naske one fuckare jos sestice i petice vozaju
Ova Nemila bi trebala promjniti ime, stalno se desavaju udesi, trebalo bi statisticki obraditi koliko udesa je napravljeno u Nemili.
Pa nije nikom mila, zato se i zove Nemila
gledaj ti guma, nebih dušmanu 'vake dao, a'l et, da se uštedi pa daj šta da'š
Sta gume....kriva je SDA i Bakir
Sa ovim gumama kad kiša malo padne, njega nema "niđe"
...bujica ga odnjela iz ona dva -tri potoka kod Nemile jbt :)