Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aljo srce moje, najdivniji insanu da ti Allah da lijepo Dzennet a tvojoj porodici sabor. Nedostajat ces da kad see sretnemo u prolazu me dočekaš onom svojim osmijehom od uha do uha❤️
Na ovom putu, malo malo pa obustava saobracaja.Grtalicu i gurnite ga sa ceste ..bo vas vasi uvidjaji vise.
Ovdje kamioni često "sjeku" cestu da bi lakše izašli iz krivine.. Ili je prebrzo vozio ili mu je neko uletio u makazice.
to je onaj put što je titno prije 80 godina napravio, dok se banditi hvale da su potrosili 200 miliona na tulnel prema gorazdu koji nikad nece biti u funkciji, dva najmnogoljudnija grada u FBIH nikad neće biti spojena normalnom saobraćajnicom
Ma da barem hoce napraviti par prosirenja, tj. dvije trake uzbrdo od par stotina metara da se mogu sigurno preci kamioni. Al' jok, vaznije povezat Sarajevo sa kantonom na istoku zemlje, a koji nema ni 25.000 stanovnika.