Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novinarke klix-a, dajte se konačno obrazujte kako treba: kamion ne leti i ne može \"podletiti\" ni pod voz niti gdje drugo.... pa je li vas sramota makar malo... ttcccctccc
Moze Mishko i zavezanih ociju !!!
napokon neko normalan. ove budale uglavnom se baziraju na prva, dva-tri komentara i to im je plafon. mozak i ne koriste, to je u valjda u bosni strano tijelo.
Voz uopće nije Bosanski neko Hrvatski,tu prvenstveno mislim na lokomotivu jer ko je ikada poslije rata putovao izvan BiH vrlo dobro zna da se na graničnim stanicama mijenjanju lokomotive. Takođe se i vagoni mijenjaju budući da 90 % naših nije u voznom stanju.
Hrvatska ima katastrofalno uredjene pruzne prelaze i vrijeme je da se nesto uradi. Nadam se da cemo podnijeti tuzbu protiv Hrvatske za ovu nezgodu.
VRATITE BRACU SRBE U USTAV REPUBLIKE HRVARSKE . I MIRJA EVROPA .. KISS CRNOTRAVAC
Evo i index.hr podletio.
Evo i na avavazu piše \"Podletio\", ali što jest, jest, stavili su znake navoda.
Izvinite na greškama, posjekao sam se, lijevom rukom pišem.
Hajd\' dobro, nije ispravno \"Podletio pod voz\", kako bi bilo ispravno nspisati??? Ili drugi primjer \"Uuletio klizeći\", kako bi bilo isprano?
hajd ba nek nije u BiH, ovako će dobiti dobru odštetu
Od mene imate nagradu \"Pismenost za 10!\" u vidu kitovanja polupismenih ali fino propupalih novinarki vašeg portala!
To BiH imala vlak/voz/vozić . Znam da je imala ĆIRU ali voz???????? To bio nekakav muzejski eksponat koji je Zapad \"merhametli darovao\" BiH.
a ja trebao ici tim vozom.... sva sreca pa nisam imao pare za kartu :D
podletio?
Šta je taja kamiondžija gledao ?