Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će pješak na brzoj cesti?
mislio da je brzi od auta pa se kurcio
brza cesta ima ogradu, kako da se pješak tu nađe
Pa lola lokalni ima klijesta za ogradu...ko ce kruziti okolo...ha ya
sve da nema ograde, zabranjen je pristup, dvije trake u jednom smjeru, ograničenje 80, bankine sa obje strane, nije namjenjeno za pješake
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To je na mostarskom raskrscu gdje postoji podvoznjak za pjesake.....iste kazne i za pjesake koji su 100% krivi kao i za vozace.
Mene cudi pa se to ne desava svaki dan jer papci i stoka sljagala sa drine sa planine naucili preskakat plotove za ovcama i kravama a Bakir ih naselio da mogu glasat al ih nije naucio da ne podlijecu pod auto kad preskacu plot.
Ma Bakir je kriv sto je pjesak udaren na brzoj cesti!
AH HA MATI MOJA!!!!!!!!!
pjesaka kazniti ako prezivi vozaca pustiti odmah.
Brza cesta a ogranicenje 60-80 km/h.
i nek je sta ce pjesak na "brzoj cesti"
boli me ku rac
Nije pješak" oboren kad ga je kamion udario".Pješaka je satro kamion!Kad već hoćete javljat šta se dešava prilagodite rječnik dešavanju.
Kad zinu ko quurac