Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cega se sjetio?
Nicega dobrog!
Ebem ti selo
umajo sjetio 😁
Bgm ovaj je pa-pa
Za dlaku
Incident? Valjda nesreca...
Valjda NEZGODA! cuj nesreća tztzt.
Pa naravno da nije bilo povrijedjenih kad ga Allah cuva!! ...a ne ko ovaj autobus kod Nevesinja! U toj vukojebini su pod komandom njihovog nacelnika Duska Kornjace pobijeni mnogi bosnjaci! Pa sta ocekivati!? Allahovu kaznu!!
@opus5...ko tebi struju dade....
Haj sad svi napistiti sjetio
@relax11sjetio
Dusa djaga, sjetio
"Iako nije potvrđeno da je uzrok poledica ili neočišćen snijeg, spomenuti faktori izazvali su na stotine manjih i većih nesreća širom Bosne i Hercegovine, uključujući i prevrtanje autobusa kod Nevesinja prilikom čega su poginule dvije osobe."Ma ne nikako to nije u pitanju ovo nas oci varaju.
Fake news, hoce da nastete visockoj industriji suhoga mesa!
Samo po gasu jarane,četvrtom i navali.
samo polako ljudi