Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo rokaj po.gan ustasko katolicku !
Navijač sam Sarajeva otkada znam za fudbal, ovo nije napad samo na navjače i autobus Širokog Brijega, ovo je napad na sport, Sarajevo, i BiH. Ovo nije ni ispad ni eksces neodgovornih, ovo je terorizam usmjeren protiv života, mira, sporta i države BiH. Na ovaj teroriastički čin mora odgovoriti država inače se možemo oprostiti i od sporta i od države i samo čekati kada će i gdje biti napadnut sljedeći autobuz, zapaljenbo vozilo, izgubljen ljudski život.
Ovo je prava slika multietničnog Sarajeva. Ovo je dokaz da je to fašistička većina, a ne \"neodgovorni pojedinci\". S tim da sarajevski mediji o tome šute. Pogledajte snimke s Koševa na ABC.potralu. Baš me zanima kako ovo komentira onaj izgubljeni slučaj Gradimir Gojer koji je neki dan slične podvige Manijaka onako zdušno pravdao pripisujući ih \"pojedincima\". Bljak na bljak!
Vala ne pripadam ni jednom, libo me racku za sve. Samo znam koji su najgori, pleme im komunisticko- J E B E M, treba ih sve poklat...
koji su papci ovi pitar... neviđeno
A iz kojeg li si ti plemena
sasvim normalna stvar na 24 posto BiH u kojem žive insani azijatskog podrijetla. Divljaštvo i zaostalost su riječi koje ih najbolje opisuju.
Zaboravio si najgoreeg od najgorih, Zlatka Lagumdziju P L E M E mu J E B E M komunisticko... Inace jadan potez korida zla...
Pocelo se nesto dobro u Bosni dogadjati, samo sljedeci put bacajte kamenje na Covica i Tihica, a moze i na Dodu ako se negdje u grmu nadje.