Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi je covjeka,zelim mu oporavak.
dobro da je prezivio, u ovakvim nesrecama se gine... nadam se da ce se u potpunosti oporaviti :)
http://www.youtube.com/watch?v=390ctHBnMeE eto kako nase kamiondjije voze licno ja snimio :)
Strasno... Svaka mu cast ako ovo prezivi covjek... Uslo mu sve u sjediste i tockovi i felge...
kako god sta ce kamijon u suprotnoj traci .. on nije smio tamo biti.. nedavno sam bio svjedok pijanog vozaca kamiona koji vozi iz trake u traku isprestravio sam se ...
aaa PODLETIO , pa ispravak ODLETIO...pa dajte mu otkaz...nek se vrati u osnovnu..koji levati ste vi
Prvo procitaj sta pises,kasno si se sjetio da ispravljas greske,PODLETIO gdje to nauci u nekoj vukojebini.....
Zbog nepismenih novi.nara a bogami i komentatora još malo pa nećemo znati šta je pravilno a šta nepravilno. Novi.nari sve više upotrebljavaju mate.rnji, nanin, bakin, čaćin i babin (da ne kažem šta).
PODLETIO-JBM TI UCITELJICU KOJA TE UCILA
Uzas
STO NIJE PRELETIO UMJESTO STO JE PODLETIO !? :((
PA JEL KAMION POVRIJEDJEN ILI VOZAC ???
Vozac automobila je dozivio srcani udar i izgubio kontrolu nad vozilom. Prezivio jeste,ali tesko da ce tako i ostati. U veoma teskom je stanju,no neka mu je Bog na pomoci.
Moguće je i da je putnicki automobil skrenuo u suprotnu traku, a kamion ga izbjegavao pa se nasli u ovoj poziciji (kao i jos puno mogucnosti) tesko je sa slike zakljuciti. Ali mislim da je to sada najmanje bitno. Bitno je da se covjek oporavi.
korektor svaka cast!!!!!!ovdje je kamiondzija u suprotnoj traci..
ocito je da su od silnog kocenja i pokusaja da izbjegnu sudar otisli iz svoje trake,po slici i vozac auta je bio na suprotnoj traci...Osmanu zelim brz oporavak..
sta ce kamion na lijevu stranu ?