Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo onaj kriminal za kojeg mi cujemo, zamislite sta sve jos nismo culi ni saznali a puno je vece od ovoga sigurni.
srboturci ne lažu i ne kradu!😂😂😂😂😂🐒🍌
Je li na slici taj advokat ili taj beskućnik?
Covjek je lopovcina i kriminalac, takve i brani, mahom SDA ekipa (brani se jadan da je dijete Srebrenice). Fuj!
Suade rekreativče jadan ne bio šta si sebi dozvolio!Pljunuo si se na sebe za sav život,a obukao si kaput veći nego što možeš stati..Hebo te Azmir Husić tvoj donator što si mu se prodao za par milja za organizaciju maratona po gradu gdje si uzimao po 100.000 KM.Ministre Mup-a,uzmi štrik i objesi se jado jadan gubavi bezusni!Ovakve ljude si imenovao u nezavisni policijski odbor?Šta je sa ostalih,sa tebe?Vidiš da se čisti država malo po malo!
Jest pusten $
Pravi SDA muljator naucen da po zakonu kradu.
Ruke na panj i sjekira
Čuj Sabalahajrudin. Ovaj k'o da je iz vica izaš'o.
Meni je u svemu ovome najgore da se ovaj zove Sabalahjrduin... tobe jarabi!
Zaustavio ga policajac da ga legitimiše i pita ga kako se zoveš? Kaže on Sabalahajrudin, a policajac mu šamarčinu razveže. Kaže ne zaj,ebavaj se nego reci kako se zoveš:))) lopov, čim mu se ukaže prilika krade
Pih, ko bi se ovoga dosjetio, pa fimski...
preregistrovao firmu na klošara genijalna ideja klošara ima na svakom cosku kontam auto registrovat na jednog kloša zbog kazni
Realno, sve pravosudne dozvolr i licence treba oduzeti i ponovno ispitati sve advokate, tužioce i sudije u bih. I to prvo, porezna uprava da im ispita sve prihode i imovinu a vstv presude koje su sumnjive. Realno, 80% ne zaslužujr da se bave zime čim se bave.
@BulevarNoleta tvoja mama te digla na noge od novca iz "takozvane BIH" jer jebači su joj bili iz "takozvane BIH. Klošaru, ološu smrdljivi nacionalistički!
Majmuni smo mi generalno, zaebi, ukradi, prevatil, slazi, podmiti. Po tome smo prepoznatljovi u svijetu
Vidis ti da je dobro biti u talu s policijom...
i ova lola kontrolise policiju...