Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na jeftin nacin je naucio skupu lekciju
Nikako da shvate pojedini klošari da BMW nije za svakoga pogotovo za loše vozače.
Nije sve u bmw-u, pamet u glavu iduci put da ne bi tu kockastu glavu izgubio i brz oporavak
Ja bih samo da pozdravim čovjeka u crnom passatu, jučer, na autoputu. Prijatelju, ako ideš 100km/h, slobodno ti.. al drži se onda desne trake. A još gore, prijatelju, ako ti neko blica da se skloniš da te prodje, pogotovo gdje je ograničenje 130km/h. Skloniš se, a ne po kočnici pokušavajući sudar izazvati. To je stvarno maloumno od tebe. Sretno!
Ja bih da naglasim ovima u lijevoj traci sto voze: ako neko ispred vozi u desnoj i priblizava se autu ispred, preteci ga brze. Ja kad vozim na tempomatu i ako neko iza pelja u lijevoj traci ja cu mu se ubacit, nek blica ocu svom.
zato ja uvijek imam pola kile eksera u autu, bas za takve maloumnike sto namjerno koce, a do njih je.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BMW Ajkula tipovi.
Ova dvojica sto su mi negativu spucali, garant voze ovo vozilo sto je bilo zanimljivo 2003-2010, vec 13 godina ga voze mamlazi.
Paklene ulice 10 Glumci:Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jason Momoa, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Jason Statham, Sung Kang i lik iz Kaknja.
Stop ✋️ velikoj brzini ,alkoholu ,narkoticima ! Ima neko ko te voli...