Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
88 godiste, igrice, pepeljara... hmmm.. garant ima viska 30kg i nije je6o 15 godina ako je ikad
Srklet me hvata kad samo objave inicijale ! Daj ime i prezime monstruma, da se javno lincuje.
TREBA UBITI MANIJAKA ,POREMECENOG BOLESNIKA. NONSTOP CITAM I UVIJEK SU MUSKARCI TI KOJI MUCE,MALTRETIRAJU, SILUJU. DOKLE VISE????
20 godina bi bilo malo za ovog majmuna Ali namece se jos jedno pitanje Sta radi devojcica od 13 godina na KIKu? To je doslovno aplikacija gde se razmene gole slike i ugovori seks u prvoj poruci. Pa sam tinder je mala maca u poredjenju sa KIKom
zensko dJete? treba zavrsit osnovnu i u klix pravo sve primaju izgleda :D
dobra neka grafička. A tek napojna. 630W bokte
Čudan je danas sistem vrednovanja stvari i djela. Neko bi se obradovao dobitku na bingu. Ja bi se neizmjerno radovao kad bi mi dali 10 minuta bez rastavljanja sa njim.
Znaci,nije ju mogao natjerati za prve slike i takav sadrzaj, a da to ona nije htjela da salje. Kasnije sigurno kr eten zahtjevao više te pokazivao drugima, ona nije htjela i prijavila ga. Mislim ovo je bolesno, al nije ni ona sva ciste glave
injekcija!
Pravi gejmer neki