Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dvije smrti u istom danu povezane sa kradjom lap topa barasanina, ocigledno, i sigurno....zena u wc-u i muskarac u miljacki......jos nema obdukcija......... pa bas kad se nezna identitet te osobe koja je pronadjena miljacki je trebala bit obdukcija.......adn osobe, i pregleda sve mogucnosti o ubijanju......a takodje o zeni koja je nadjena mrva wc-u!!!! policija zna neke stvari i krije........... @bla imas pravo!
Sta ovi rade dole po Teheranu (Sarajevu), majko presveta! Ratko nasao sam ti les, pa se javni da kakve rakije iz kanistera nategnemo! Usput nategnem ovoga sto bi Muberu htio da vidi da pluta po Miljacki! Boga ti nategnem kaurinskog!
Lijepo je vidjeti da krscani opet plutaju Miljackom! Treba nam vise takvih manifestacija!
JA sam se utopio.
jarane previse gledas CSI
Cuj id-iota ne traba raditi obdukciju, jel to zato sto je Mirjana ma-mu vam je-b-em, da se zove Mubera uradili bi sve sto treba da saznate uzrok smrti, ma-mu vam u pi-č-ku.
sine Tomi, nemoj tako njihova k... je cisca tako da si ti mozda jedan od njih. Sta cu, tada mi se svidjalo sve sto je cisto jer sam i ja bila cista.
baaliiyska posla. naakootiilo se te stooke i naselilo iz svakakih vuukooyebiina pa jedan manje-vise nista ne znaci za njihA ,...nase domache taaliibane. addmmiinneeeee, seestrru ti i diijeete yeebem u paakash!!!!!!!!!
@??? danas postoje svakavi sofisticirani otrovi koji su napravljeni da ne bi do tih vanjskih naznaka . moze biti da joj je neko gazu na usta stavio i to se moze vidjeti samo ako se pluca otvore i u njima nadju sitni koncici. ne mora ni biti ubistvo, moze biti da se zena otrovala u WC-u jer je plinski bojler plin ispustao i zena se ugusila. BAS ZBOG TAKVIH STVARI se MORA raditi obdukcija, da se ustanovi zasto je jedna zena umrla da bi sprijecile druge smrti. sarajlicu, brisi straznjicu svojom diplomom kad ti nicemu ne sluzi!!!
Pa vanjski tragovi vide se i kod trovanja - boja, fleke na odredjenim dijelovima tijela, boja noktiju i sl. Ne misli se samo je l je neko udarao ili davio ili udario krampom.
Najbolje tako, dajte još i savjete kako ubijati. Otruj nekoga i miran si, nema obdukcije.
evo i ja se isto pitam, kakva je ovo glupost, cuj ne zna se uzrok smrti a nece biti radjena obdukcija, i to samo zato sto nema tragova nasilja...svasta..pa sta ce napisati u smrtnom listu..
O tome da li je srčani udar uzrok smrti 53-godišnjakinje, Sarajlić se nije htio izjasniti jer nije obavljena obdukcija. pa zbog cega se onda radi obdukcija nego da se konstatuje uzrok smrti??? jao gluposti.... mozda je neko otrovo, mozda je mozdani, mozda je srcani, mozda je neko ugusio, al nema veze, nema vanjskih tragova. gdje ja zivim....