Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je toliko puta hapsen, nije ni grehota sto su ga ubili. Treba ih pustiti da se sami poubijaju, a ne da leze po zatvorima i da ih drzava hrani.
jedan krimos manje idemo dalje
Ko je sad glavni diler u otesu?
dovoljno je vidjeti onog kosu i mrnjavca haha
I opet kazem jedan manijak u drustvu manje!
lijepa vijest ...
Vi što govorite treba ubiti ili pustiti da se međusobno poubijaju umjesto da se riješava , pitaću vas kad riješe međusobno pa počnu vama kucati na prozor...
Policiji ovo ubistvo neodgovara jer svoj nerad su krili iza ovakvih klosara jer su se hvalili uhapsili kriminalce,kakvi crni kriminalci bolje reci klosari
ovi teroristi nikad neće biti uhapšeni jer oni rade za zločinačke policijsko -obavještajne strukture! P.S. građani BiH su suočeni sa DRŽAVNIM TERORIZMOM!
Djela k'o Branko Ćopić
Uz Omara Mjesecara bice u pritvoru maksimalno 72 sata , toliko o nasem pravosudju
Pa bolje da ih ne hapse. Dok su u bjekstvu makar će negdje drugo "raditi".
Zasto ih i hapsiti. Ionako ce ih tuzilastvo opet pustiti. A i to par mijeseci zivet ce o drzavnom trosku. Sadasnji zatvori sve vise lice na odmaralusta.