Još nema nikakvih informacija o nestalom Frani Kvesiću

F
FENA
12.11.2011. u 12:23
0
0
Još nema nikakvih informacija o nestalom Frani Kvesiću
0
Još nema nikakvih informacija o nestalom Frani Kvesiću Frano Kvesić
Još uvijek nema nikakvih informacija o nestalom Frani Kvesiću (43) iz Širokog Brijega, čiji je nestanak prijavljen 7. novembra ove godine.
Kvesić je dan ranije otputovao u Banja Luku službenim vozilom "VW Passat" u vlasništvu kompanije MCI d.o.o. Navedeno je vozilo pronađeno zaključano u blizini Jajca, uz magistralnu cestu Jajce-Banja Luka u kanjonu rijeke Vrbas.

Porodica nestalog Kvesića angažirala je ronilački klub iz Banje Luke, čiji su ronioci detaljno pretraživali korito rijeke Vrbas, između hidrocentrale Jajce 1 i mjesta Barevo u dužini od oko tri kilometra, gdje je dubina vode u prosjeku oko šest metara. Do sada nisu nađeni tragovi koji bi ukazali na razvoj događaja u Jajcu.

Potraga za nestalim Kvesićem nastavlja se i danas. Osim ronioca, očekuje se kako bi se u potragu mogli uključiti i pripadnici Gorske službe spašavanja koji će pretraživati teren uz jezero.

Neki očevici tvrde da su ga vidjeli u jednom tržnom centru u Jajcu, a ribar koji je bio blizu mjesta na kojem je pronađen automobil nestalog, tvrdi da ga je vidio tog popodneva.

MUP Zapadnohercegovačkog kantona moli sve građane, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju, da se jave na brojeve telefona (039) 705-854, 705-640, ili 803- 808.

Kvesić je visok je oko 186 cm i težak oko 95 kg, a prema raspoloživim saznanjima na put je krenuo odjeven u traperice i džemper tamne boje.


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: