Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auta stara+vozaci neiskusni +ceste KATASTROFA+država banana bez zakona=ovakva vjest :/
ovo je auto novije tako da.......
@eumersaa Peugeot
Ovo ne treba covjek ni komentarisati!😶
@pesimist! Kako si ti?
Auto je po slici i onim airbagima sa strane novije generacije kako da mrtvo strada? 99% bez pojasa
Presao sam 1,5 miliona km i vidjeo u saobracaju sveg i svacek na putu se okrenuo za 380 stepeni (zbog brzine) al ostao i svakom bih preporucio polahko ne zuri jer brzina ubija i kod novih auta a starih pogotovo, tako da nema potrebe da zurite..
možda malko brže se vozilo... sudeći po povaljanom drveću s druge strane jarka rahmetlija je doletio preko plastenika... naravno, kriva je država što nije sklonila to drveće i tuda napravila cestu...
Jos jedan mladi zivot 🤧
tugo moja :/ mladosti ....R.I.P
R.I.P. U vecini slucajeva ne postuju se saobracajni propisi, u manjim postotcima zbog zdravstvenih razloga ponekad zbog tehnickih razloga, ali brate mili toliko smo ne odgovorni na cestama, svima se nekuda zuri, svi hoce da polete sa autima, niko ne razmislja na posljedice, m-17 put je put smrti. Ubija ju nas nasi politicari pa jos na to dodamo i ubijanje samih sebe.
Tuga samo se moze to reci ....
U vecini slucajeva je uzrok brza voznja.