Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj pjesnice s dugom kosom, obrisi mi dupe nosom
Ovog ko je ovo podmetno,streljati sa 20 metaka u glavu na licu mjesta
Svakako da se radi o užasnom zločinu, motiv očito posebne prirode i jedva čekam da ga saznam, a riječ \"klasično\" je sasvim prihvatljiva jer iako se trudim da nađem neki prikladniji izraz, nema ga!
@@realista 28.05.2012. u 12:48 komentar dana hahhahahaha :-))) svaja cast
Sasvim normalna stvar na 24 posto azijatskog dijela PiH, ne znam što se od ovog pravi vijest. Kad zulum uđe u krv i gene, džaba je pitati se zašto i kako.
sta ces... nemaju ljudi zlatne kasike pa da mogu vnago jesti kao ti kasikom
...o klasičnom podmetanju bombe na privatnom štandu u dvorištu privatne kuće. de nek mi neko objasni?? sta je tu klasicno, to svaki dan ljudima postavljaju bombe pod suncobran!!??
Ja sam to uradio.
Odgovor: Postovani Nakon opseznog tromjesecnog terenskog istrazivanja sprovedenog po vuk..oje.binama republike srbije (drzave koja se nalazi sjeverno od Republike Kosova), mozemo da potvrdimo da je ISTINA da srbi jedu go..vna sa tri prsta.... Sincerly yours
Srpski virus mržnje, primitivizma i terorizma je obuzeo cijeli Balkan a širi se i po svijetu.
garant mu seke nisu dale PI.ČK.E.. a ovo samo kod nas se radi...zbog pi-čk.e bi brata vlastitog ub.ili...j.eb.em ja na.s a ovamo svi nešto kuliraju kao nikad ne bi zgu.zili ni mrava ne bi zg.uzi.li u životu a ovamo ub.ijam.o zbog pi-čk.e...na kraju krajeva u RA.TU SMO POKAZALI KOJI SMO PI.Č.KO MANIJACI prva stvar koja se radila u r.atu jeste bilo GU.Z.ITI MAL.OLJ.ETNICE, DJE.CU I KOMŠINICE koje su se u miru samo mogle gledati :-) BALKAN PI-ČK.O MANI.JAČKI BO.LE.SNICI
Ma ko j e b e ove naciofasiste iz RS-a. Nemojte se sa njima raspravljati. Valjda ste skontali koji su im ciljevi kada ostavljaju kom ovdje. Ne mogu da vjerujem da ima jos onih koji im repliciraju.
genocidasa \"realistu\" raspizdila nova Islamska Drzava A Z A W A D pa skroz obolio mali fasista :D
Vama je normalnije da zatvarate i mucite ljude. Pogledajte ovaj zadnji slucaj sa Austrijankom. Koji bolesni mozgovi...
\'\'Kud goc krenes eksplozije, da li su to vehabije, ili mozda selafije, nije vazno vatra grije, vatra nekog Osmanlije, naucio da se bije, da se bije,zari pali, oj Turcine duhom malii, mi ti bilii Bosnu dali, sami sebe osedlali, i za tobom ludovali, tiranine Turski stari, sto nam takvo zlo uvali\'\'
Napadi na policijske stanice, americku ambasadu, eksplozivne naprave na pijacama Jel ovo Afganistan ili nasih 24 posto Bosne?