Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Migranti su ubili jednog našeg sugrađanina, drug mu je u teškom stanju, toliko informacija pristiže od prijatelja na FB, sutra će biti neko od nas, ovome se mora stati u kraj. Danas na Ilidži okupljanje i poziv vlastima da ovo riješe, sve smo im dali što smo mogli, ubijaju nam sugrađane, za ovo nema oprosta. Nije bitno odakle je migrant, za ubistvo oprosta nema, hodaju naoružani do zuba i samo vrebaju. Protjerati sve iz države.
Svi kažu da su momci bili za primjer kao i njihove porodice, radišni, normalni ljudi, nisu problematični, ovo nema nigdje nego u ovoj našoj kasabi. Sve se i nekako moglo trpiti ali da nam sugrađane ubijaju, to već ne može.
ovo je spalo da se mi medjusobno organizujemo po naseljima , i da im ucinimo pakao rutu pa nek na svojim tim forumimam govore ne odavdje ovdje je uzas cim vide .....po glavi ! jer vlast na visim nivoima je izgleda uzela pare i nema tu spasa da nas zastite , jedino kao i u ratu
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Sada je stoka počela i naš narod ubijati. Sve i jednog deportovati!!
i ovo je za sda pudlice cikotica i osmicu sexi...
PA IM OPET STOKO MERHAMETLI GLUPA DAJITE MARKU NA SEMAFORU I HRANITE IH ...TREBA IH TJERATI GDJE GOD IH VIDIS
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Populistički post, ubica ima ime i prezime i treba da za zločin da odgovara. A vi govorite u množini kao da su svi ljudi isti i kao da su svi zločinci, što se graniči sa fašizmom.
Sramotno
Nazalost pronac ih nece
https://www.artinfo.ba/index.php/crna-kronika/29795-brutalno-pretukli-dvojicu-policajaca-jednom-slomljena-rebra Sexy selmo je totalno zbunjen,kao ministar sigurnosti trebao bih biti na strani policajaca a srce vuce migrantima
Trebamo svi izaci na ulicu i stoku otjerati iz drzave u ovoj situaciji ne treba gledati ko je Hrvat Srbin Musliman svima nam je isto i glava nam je u torbi zar da u nasoj zemlji nakon svih desavanja i glupog rata od par hiljada migranata ne smijemo izaci na ulicu u sumrak u NASOJ DRZAVI !!!
Bosnjak* a migranti su muslimani
Neka OS BIH bombarduju Afganistan, Pakistan, Bangladeš i ostale zemlje odakle dolaze ti ilegalni migranti.
Porodici iskreno saučešće, a Džaferoviću i idiotima sličnim njemu treba jebati mater..
Ko su ovi sto daju negativne na svaki komentar?
govna, napustili svoje drzave jer ne mogu da piju i da se drogiraju pa dosli ovdje..jadni oni koji ih brane i koji im pomazu.. gdje god kojeg covjek vidi samo dobro namlatiti!
Bošnjaci, Srbi, Hrvati, vrijeme je da sve naše rasprave stavimo sa strane, I organizujemo (NO) narodnu odbranu I protjeramo ovaj sljam iz BiH
Tako je Poturak. U svakom slucaju bolje ti stoji da kidises na migrante nego da dizes dva prsta u skupstinskim klupama.
samo vi glasajte za sda stakore!!!
Na osnovu komentara sve ti je jasno...kakvi ovdje maloumni, zatucani idioti žive. Ovo će se zaboraviti za par dana, ipak ima važnijih tema, malo o SDA, malo korona, malo ko je bošnjo, hrvat, srbin itd. Blago nama, država i molumni retardi doniraju migrante, ovo je PAKAO NA ZEMLJI.
Na kraju im nece nista jer nEmAjU dOkUmEnTe, Selmo dabogda te glave kostali
Kradu,otimaju na ulicama,nozevima ranjavaju evo i UBIJAJU E PA DOSTA!Ostaje da se gradjani samoorganiziraju i rijesavaju ovo. Uzaludni su vapaji ,uzaludni pozivi odgovornim da ovo rijesavaju.Nije to od jucer. Moramo uzeti u svoje ruke zastitu na sve moguce nacine.Odbrana je nase osnovno ljudsko pravo.
Odmah poceti, veceras svi muskarci na ulicu i izmlatit ih