Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE NAMJESTENO, PA NISMO DO TE MJERE NISKO PALI DA NAS U ZDDRAV MOZAK GUZE KOBAJGI CIVILIZOVANI!! NIKO NIJE ZA UBIJANJE ALI NIKO NIJE LUD DA POVJERUJE AMATERSKOM SRANJU KOJE JE SERVIRANO
covjece, ove golf dvice nikad rahat, uvjek se nadje njeka kamikaza koja se zabije u njih.
Ako je dvica ovakva, Renault je u totalnom rasulu, ne zelim ni zamisliti kako izgleda :D
Evo kome daju vozacku a meni nedaju :D
A zaboravio sam spomenuti nedaju mi starci :D
HA HA HA ima ima kad sam prvi put sjeo u auto jos benzinac umalo da roknem u banderu koja je bila blizu kad sa kreno :) malo mi teska noga na gasu, ali to je bilo davno imo oko 12 - 13 god
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nevezano za ovo samo želim da napišem nešto vezano za ono što se desilo u Francuskoj, jer su nam zabranili komentare: Vrijeđaš crnca to je RASIZAM, vrijeđaš srbina to je NACIONALIZAM a kad vrijeđaš muslimana to je SLOBODA GOVORA? Žalosno..
JE SUIS CHARLIE !!!!
protiv sam ubijanja i protiv bilo kakvog nasilja, ali zna se kad se pređe granica da treba stati, čemu vrijeđanje toliko i ismijavanje, imaju svoju vjeru i nek uživaju a tuđe nek ne diraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
bilo kuda - dvica svuda
dosadsni ste sa tim informacijama...kako smo mi glupi ljudi, kako nam samo mozak ispiru...
JE SUIS CHARLIE !!!!