Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
crni bmw, crni audi i taxi...jos im samo fali golf 2
Nije ih garant mogao sustici
@abassamjafpfqw bio sam prisutan kada je doslo do nezgode...svi ucesnici (osim taksiste)su krivi 100%..zbog,neprilagođene brzine..oduzimanja prvenstva ..obilazenje na punoj liniji itd....taksista nista nije kriv a stradao je najviše.
Problem su parkirana vozila ispred Montane, Mrkve i ostalih, od kojih se ne vidi auto iz desne trake, jos ako brze malo vozi... gotovo Jel kad ko kažnjen sto stoji tu? Nikad...
Upravo, svaki dan, po citav dan tu je neko parkiran..
pokazivala se saobracajna nekultura i kako se ima brzo auto
Dzaba zimske gume ako je jos uvijek ljetno razmisljanje prisutno tokom voznje.
pa kako ? zar novi zakon o saobraćaju nije iskorjenio sve nesreće u BiH ?
"... i umjesto da odjave auta i prestanu voziti,jer im nisu potrebna,nizasto i da tako postanu vazni tipovi,oni voze,stiskaju gas,k`o pravi papppci,pokazuju kako im je auto brz i tako rizikuju zivote i zdavlje...heeebote auta..."
Ovi novi plasticni auti sa bloothom ne smiju niti u muhu udarit, odmah se raspadnu.
Dobro, i? Koga ovo zanima. Neka crknu.
Šteta na vozilima kao da su se sudarili na autobahn u...
Sva sreča pa se vozilo u granicama ograničenja..nedo bog da se vozilo više.
Da da samo jedna osoba povrijedjena. Sutra nece ledja moci pomjeriti sve i jedan ucesnik sudara.
Djeluje mi ko da je ovom desnom otpao komadić lima pri sudaru.
To brzi i zestoki, da petobanku vozite stali bi jedni pored drugih nasmijali se i krenuli dalje, fin nakav sudar sve bjesna auta
Po komentarima vidis kakvo smo govno od naroda
jedna od boljih ulica u sarajevu gdje se moze fino bjesna masina propuhati bar do 150
Kako mene ovi Taxisti nerviraju, svaka čast tim ljudima ne kažem ...✋ Ali su u saobraćaju stoka teška pravo su nekulturni imam 19 godina i tek sam položio al sam se nadgledao svega u saobraćaju posebno njih. Kradu prevenstvo prolaza preticu i slično. Fuj.
Pa logicno kad vi pocetnici klanjate kad vozite moli te Boga da stanete