Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas je put uzasan, vidi samo krivina? Maaaarrrsssssss SVI U P.M ko god krivi puteve! Ma narod je puko skroz! Kao sa lanca sve pušteno?
Sve bogalji u saobracaju. Evo sad na Otoci udes, i papci koji idu iz pravca ilidze ka gradu, vide udes ispred sebe i opet ulaze u raskrsnicu i blokiraju sve pravce koji se ukljucuju ili moraju preci preko šina.
Malo ga popeglat i NOV NOV NOV Top stanje
Pravac, dobar pregled,.. nema razloga ni optuživanja ceste.
Ma nije vise ni pravac, ni preglednost kao ni dobro auto krivo.. Krivi smo zbog manjka saobracajne kulture i postivanje saob. propisa i pravila.. Buvljak, parking preko m-17,polukruzno okretanje, preticanje vise vozila u koloni.. Do nas je.
Preticanja silnih vozača
Da su supci otvorili obilaznicu autoput ne bih se ovo desilo
Tebi se ovo desilo?