Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel kod vijećnice ili vjećnice?
Hajmo mi njih pomjeriti kod pošte.
birdscanfly hahah i ja sam za to :D
200 metara iznad vijećnice na carevom mostu,vi ko da ste iz goražda ovi novinari sa klixa
Zakonski uvesti kamere u automobilima, znam da raja nema para ali uvest cemo iz kine neke jeftine da se zna sta je bilo da se ne gubi vrijeme na uvidjajima i da se ne prave zastoji u saobracaju.
Postali smo gori od Rusa!
U isto vrijeme kada su dvojica naoruzanih pokusali oteti auto kod Pivare. A ovo je na Carevom mostu bilo.
Mostu :P Latinska je cuprija :) Prolazio tuda, na par minuta nakon sto je se to desilo i momak mi prica koji je vidio taj pokusaj otmice BMW X6. Dvojica naouruzanih pokusali oteti auto, ali nisu uspjeli pred ulazom u Pivnicu.
I meni je Principov, neke stvari se ne mogu u glavi promijeniti ;) To zakljucavanje u autu sam doživio samo jednom kada mi je to prijateljica savjetovala kada smo se kroz East L.A. vozili. A mi evo izgleda gori postajemo,
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ima li dana bez belaja ?
Vijecnica?