Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz globtoura voze na kokainu
@fbUser , nije istina , vozač je skretao i sjekao traku za suprotan smjer dok je pežo išao pravo ili skretao desno. Pežo imao pravo prvenstva , mada najbitnije da povrijeđeni/a što prije ozdravi.
Opet Globtour
Ja sam se jednom vozila u Globturovom busu, prevrnuo se , malo je falilo da ne poginemo . Nikada vise
Da poginemo *
Ne poznajem raskrsnicu, nisam iz Mostara, ali ovdje je bus uzeo prvenstvo pezou ako ga je udario sa njegove lijeve strane, osima ako postoji neki drugi znak. Ugrijalo je naglo, svima se može desiti. Jutros je žena sa djetetom u autu umalo ubila biciklistu na pješačkom, za cenat. Moraju brate svi gledati glava je u pitanju.
Bas me cudi da je Globtour.
Nista ne bi bilo cudno da im se i sinoc nije pokvario bus i krenuo se zapalit na relaciji doboj zenica samo za to niko ne zna, i jos koliko se ovakoh slucajeva sto se tice hrvatskog prevoznika desava, ali samo zato sto je hrvatski se brani kao ugrozeni nema ih ni 10%, da je neka nasa kompanija u pola incidentna kao oni davno bi bili oljgani i zatvoreni #samokazem
Svi prijevoznici voze na svjetske destinacije, samo Globtour na ahiret. Pa više će udesa napravit, nego što će putnika prevest.
globturovi busevi imaju ugradjen radar za sudar
Nije Globtour još na crnoj listi mada ga u zadnje vrijeme poca nako prokletstvo. Buco iz Zenice je nekad poslije rata usmrtio čini mi se 43-oje nesuđenih hadžija kod Kaknja slijetanjem s mosta.
Nisu hadzije, nego ljudi se vracali sa mevluda u Blagaju
cudi me za Globtur? zar ovima nije uvedena zabrana, pa ubise narod.
Opet globtur
Na slici peugeot udaren skoro u zadnji kraj,niko nije pomislio sta ako je oduzeo busu prvenstvo prolaza,znam 10 vozaca iz globtoura vozim se sa njima 4 godine..Al bitno je da pljujete i da se pravite pametni.Zato vam je drzava takva,zato radite za nista i vode vam čobani drzavu,a i vidi se koliko ima ovaca..
@gooUser1557262665 glup si, autobus je oduzeo prednost peugeotu, vidi se da si kupio vozacku
@gooUser1557262665 znam ija vozaca iz globtura ali napucavaju i da voze ko divljaci. zao mi ljudi. ove drkadzije bosovi i yebu ko majmune.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa ima li iko u drzavi da oduzme fucking licencu ovom globtouru vise ????
Još taj da skršite i zatvorite firmu.
ovaj globture pravi peh ili se kurče pa prave belaje