Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko kad su nam putne službe spremne ko Balotei
Kazem jucer prosulo se ulje na dionici Foca- Trnovo. Klix me ukine.
Ogranicenje 40 uska cesta,pao snijeg dodatno suzenje.Istom cestom prolaze kamioni,autobusi,sleperi.. Sa donje strane je jezero od brane a sa gornje stijena i to ukopana iznad ceste .. Ova dionica je u zoni firme rs putevi. Bulevar corav i debeo pljuc.
@gooUser1609459836 PA HAJDE SKORO SI SVE I U PRAVU, ALI JEDNO VELIKO NE, TAJ DIO PUTA M18 ODRZAVA FIRMA IZ FEDERACIJE!!!
Vidi papaka sto su glasali za sda ni cestu im nisu ocistili.
@damir0201 Kada snijeg pada ovim tempom, ni japanci ga ne mogu ocistiti. Nije do stranke. Treba pazljivo voziti. Jasno je da je najpopularnije bubnut komentar SDA SDPA HDS SDS kivi, ali bato pogledaj kroz prozor.
@damir0201 E pa kod mene je snijeg ociscen, a sda nije na vlasti. NEKA CUDNA KOINCIDENCIJA.
Nadam se da u ovom kombiju nisu nase vakcine!
škodu ko da je udario tenk
@mujo1983 Ocigledno da nisi ni osnovnu zavrsio. Energijju ne mozes unistiti mozes samo prenijeti, e pa bolje je prenijeti na auto nego na putnike.
@mujo1983 @damir0201 mislim da maskiraš kvalitet škode
Novalić se povukao u mirnije vode i opet belaje pravi
Nasu drzavu ponovo iznenadio snijeg u januraru?