Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad sam skontao kako je kia fakat sigurno auto, gledaj naprijed smrskano a sajba nije pukla
A zar je trebala pući? Udarac je bio u desnu stranu (blatobran) a ne frontalni.
@StaraGarda, Ispravka: Bočni udar u prednji lijevi dio.
Ovo se desi kad mislis da si pametan pa umjesto svabu, za duplo manje para kupis francuza, kineza ili ovakvu ragu. Nema bez svabe nista.
Glup si ko karina!
@Sanjo1987 Prika, vise je Megana izgorilo nego sto se golfova 2 pokvarilo. Da spomenu neko drugo auto pa i da udjem u raspravu.
Rasula se Kia ko kula od karata
ova raskrsnica je smrt niti oznaceno niti znakova niti logike nista
prodajem haubu karambolku i lijevo svijetlo za kiju 2014 godište, kontakt telefon 064569313
Uzrok nesreće je više nego očigledan, Kia oduzela prvenstvo kombiju! Zna se ko ovdje ima prednost, desna strana, kombi je vozio Arapuše iz Sunnylanda a Kia skretala na Vraca. Gdje je sjedila žena koja je povrijeđena?
Kad se malo bolje pogleda onda je ustvari obrnuto bilo, Mercedes skretao na rebević a Kia išla iz Lukavice na Vraca!
nisi upravu ova raskrsnica je smrt ako si ikad prolazio