Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da bude sve u redu, bice auta
Da vi vidite koliko je magla kod nas Vidiš max 10-tak metara ispre sebe
Nije zvaka za seljaka a posebno ne za bosnjaka.
@visočak puši ga malo i idi odakle si i doš seljačino
Kako neces udariti kada su retardi postavili znak za smanjenje brzine 100 metara prije bankine,po danu mozes zaginuti. Autoput kao makadam,ovo samo u bih ima,na jednom djelu auto skoci kao u CMR.
joooooooooooojjjjjj,hebaše mi burazeru bankinu.....
BOSNJACI - NAROD SA NAJCISCIM DUPETOM I NAJPRLJAVIJIM OBRAZOM.
bio sam prisutan magla se spustila da se prst pred okom nije vidio a dzukac (i garant popio) je preticao i sverao okolo ne bil prvi do naplatnih stigo murija stajala tamo i pored njih profuro i promasio prolaz, jer je vidljivost bila 5m maximalnooooooo i nisi mogao brze vozit od 60km/h i novinarcici naucite: nije udario u bankinu vec u odbojnu ili ti zastitnu ogradu. bankina je sljuncasti ili zeleni pojas uz rub ceste!!!!
bitno je biti bosnjak a sto se ne zna sta je bankina je manje bitno....
Jedan manje passat lubenicar!!!!!l
BITNO JE BITI BOSNJAK.
povrijeđana, bankina, dogodina, ovoliko nepismenosti je fascinirajuce..
Dobro sam, malo ugruhan ali je sve OK. Hvala svima na podršci. Prava je istina da sam mislio samo proći kroz naplatno mjesto bez zaustavljanja i plaćanja, jer nisam imao 4,20 KM. Kad sam vidio auto ispred sebe, prikočio sam i bacilo me na zaštitnu ogradu. Sad ću tužit AC jer su istu stavili tu a nisu smjeli, tako mi je rekao policajac prilikom očevida.
Eh nek ste vi korigovali moje zapazanje....btw:nadam se da je povrijedeni van zivotne opasnosti
ovo je tek pocetak bas me interesuje koliko npr. u Njemackoj dnevno gine na autoputevima
Bankina se ubacivala u lijevu traku, bez zmigavca. Ocigledno i u alkoholiziranom stanju, sto su utvrdili djelatnici MUP-a PC-a, koji su rekli da su bosnjaci bezobrazni sto se vracaju u PC na svoje prijeratne mjesto prebivalista.............................
kolko je promila imao u krviii