Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugi Globotur u dva dana, zafalit će im autobusa. Inače, tuda se vozi 40ak i u normalnim uvjetima. Kako se ovi uspiju sudariti da netko pogine!?
U koliko samo nesreca je ovaj Globtur ucestvovao i u zemlji inostranstvu , da Bog sacuva prima ne edukovane vozace .
zali boze zivota da ovako okonca ali?1.Ceste su nula bodova 2 .Polahko majka mu stara snijeg, klizavo.3.Putne sluzbe nula bodova ,da bog sacuva.4.Soferi sa autobusima su bombe na cesti ne j nikog ubit te ko sale sve go konj za volanom.5.Policija nula kaznjava bjedu i fukaru a supke ni pogledati nesmiju.Mi svi krivimo drzavu a drzava smo mi sami zar ne ?Nema drzave bez naroda i naroda bez drzave
jednom se vozio sa ovim šumaherima, ko da su sami u busu pa gasaju, još ako ih ko pretekne pa se iz inata zalijepe kasnije nekom za karambolku, pa gas kočnica, ruke me zabole držeći se za sjedište ispred da ne bi glavom udario
ko da centrotrans pise ili aitoprevoz ove komentare
Cim snijeg padne odma mrtva glava padne
Ovo je ubistvo od strane opcine i onih koji "odrzavaju" ovaj put. Pa zar ih nije sramota da ne ociste jedan od najprometnijih pravaca u BiH, a dobijaju toliki novac za odrzavanje puta. Dokaz da je posrijedi kriminal na tenderima. Drzava treba konacno detaljno provjeriti ovaj kriminal u srednjoj Bosni.
Koliko god mi pametovali, nije realno ocekivati da bude golo do asfalta po ovakvom hufunetu napolju. Ovo je najgora vrsta snijega koja napada dosta brzo neka kombinacija mokrog koji odma stvara led po cesti gdje cak i zimske gume proklizavaju pa se mora sa najvise opreza voziti.
@maliq53 Ali koliko sam vidio, a i cuo ovi danas nisu uopce izlazili na ceste da makar malo bace soli ili pijeska.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)