Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ceste u BiH, pogotovo na ovoj dionici gdje nailazi veliki broj turista su jad i ćemer. Vožnja u noćnim satima, još ako pri tome pada kiša je biti ili ne biti. Pored loše slike reklame za BiH, opasno je i po život. Da ne spominjem još smeće pored puta i granične nam prelaze na koima samo još fali natpis "welcome to džehenem"
Sve dok se rupe krpaju i linije na putevima crtaju samo pred izbore, i dok se tehnicki pregled sa najvecim krsem prolazi za 20 KM, gubicemo zivote na cestama.
vrlo zeznuta dionica puta cisti pravac.cesto se dogode teske sabracajne nesrece.inace znao sam momka.tuga
ne morate znati gdje je zabljak, al valjda znate da Usora nije na putu Doboj-Maglaj
Koji smo mi seljaci da ne znamo ni geografiju svoje zemlje. Cinjenica je da vecina Sarajlija, nemam nista protiv njih, ali oni ovdje prednjace, nemaju pojma gdje je ijedan grad u BiH koji se ne nalazi na M17, gdje prodju jednom godisnje, ako i toliko
Geografija vam baš nije jača strana,Žabljak je na putu Doboj-Teslić,između Tešanjke i Jelaha.................
Tužno što novinari ne znaju gdje se koje mjesto nalazi, a objavljuju...a još tužnije ode još jedan mlad život...
Pocelo je... Neko je bacio sihre gradu Sarajevu opet.Pronjuskajte oko grada, mozda nadjete paket noktiju i litre krvi,pazite na kosu takodje.
Danas mozes sve ocekivati od ljudi...
Zidovi,naucili od Babilonaca i Egipcana,i sve to prenjali na papir tzv. Kabala ako se ne varam.
Bože sačuvaj. Ništa dobro danas, te ovaj poginuo, ovaj bacio bombu, ovaj ranjen, tamo sudari..