Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saucesce porodici nastradalog, ali ljudi i vozi se pa malo je rec NENORMALNO? Ma isto kao da se bjezi od nekog, negdje ce se zakasniti,ali zivot je samo JEDAN? Kako zelimo da neko ne povrijedi nekog naseg, mislite i VI o drugim , necijoj djeci, majci ,ocu ili clanu porodice šire!
nije ni čudo kakvih sve nedača ima
Svakodnevno neko strada u saobracaju. Svi ukupno moramo bit savjesniji i odgovorniji vozaci... Kad se ovo desi tad je kasno. I zivot niko ne vrati niti cim nadoknadi.
gori su ovi sto odma krive policijski a nisu ni procitali clanak...
Vracajte policijski na 9
Selma procitaj jos jednom kad je se desila nesreca pogubljeni stvore ;)
želim puno snage i strpljenja porodici preminulog