Rudnik mrkog uglja Zenica
0
Jedan rudar nastradao, dva teže povrijeđena
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga i žalost! Moja sućut familiji poginulog rudara. Nadam se da će se povrijeđeni brzo oporaviti.
Zenica bluz
Žalosno je da na ovakav način stradaju ljudi dostojni najvećeg poštovanja. Žalosno je i to da koncentracija metana dostigne kritičnu tačku, a da se ne oglasi nikakav instrument za očitavanje te koncentracije. Ne može se oglasiti kada ga i nema. Upravo zbog toga neko bi za ovo MORAO odgovarati i izgubiti ne samo \"stolicu\", nego i slobodu.
Od metana su stradali i 1990 god,rudari Rudnika Dobrnja kod Tuzle,i opet je metan bio u pitanju,!
Brankovicu, djecu ti stigle suze djece ciji ocevi ostavljaju zivote po rudnicima.
Ubice ovih rudara su Brankovic i kompletna Vlada FBiH, jer nisu nista ucinili na sigurnosti rudnika.
Neka mu Allah dž.š. podari vječni Džen\'net. Ali gdje su najodgovorniji, Branković&Hećo? Hoće li imati obraza stati pred porodicu zbog katastrofalnog sigurnosnog stanja u našim rudnicima???